İhya Giyim İhya Şikayet Var

22 Ocak 2024 19:19

İhya Giyim Instagram hesabından ncl markasına ait bir mont sipariş verdim. Almadan önce beden uymazsa değişim yapar mısınız diye sorunca tabi efendim diye cevap aldım. Ürün elime ulaştı ve beden uymadı aynı gün değişim yapar mısınız diye sordum evet deyip montu kargoladım o gün. Yani mont evimde 24 saat bile kalmadı. Ürünü aynı onların gibi paketleyip gönderdim. Ürün ellerine ulaştığında bana montun aşırı pis koktuğunu değişim yapamayacaklarını hatta kullanıp gönderdiğimi yazdılar çok çirkin bir üslupla. Bende ürün değişimi yapmamak için iftira atmayın dedim. Ve satarken yalvarırcasına konuşan insanlar değişim yapmamak için çok çirkin bir tavır sergilediler. Paramın iadesi için Tüketici Hakları'na başvuracağım

profile profile
24 Ocak 2024 10:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba zeynep hanım almış olduğunuz ürün 1 hafta sonra bizim elimize geldi ve üründe aşırı derecede kızartma kokusu ve ter kokusu mevcuttu bu şekilde ürünü kabul edemeyeceğimizi ilettik takdir edersiniz ki giyilmiş ve kullanılmış bir ürünü bu şekilde kabul edemeyiz.

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 08:59

10 Haziran 2023 18:56

16 Aralık 2024 16:56
Betül sonuçtan çok memnun

07 Şubat 2024 06:08
"İadem başarılı bir şekilde gerçekleşti. Biraz uzun bir süre sonra iade oldu ama eksiksiz bir şekilde gerçekleştirildiği için firmaya teşekkür ederim."
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Gülseren
04 Nisan 2024 12:50