İhlas Armutlu Tatil Köyünden Şikayet Var!

İnci
10 Ağustos 2023 23:0025.292

İhlas Armutlu Tatil Köyünden 10 yıl önce yatırım amaçlı devremülkler aldık. İlk yıllar kendiler bize Mayıs Haziran aylarında peşin ödeme yaptılar. Kendiler kiraya verdiler. Bizim de işimize geldi. Ama sonra biz mülk sahiplerine hiç haber bile vermeden bir yıl içinde ilk etabın arkasındaki güzelim orman yok edilerek Panorama evlerini karşımızda görünce şok olduk. Üstelik yeni yüzlerce insanın geleceği bilinmesine rağmen hiçbir ek tesis yapılmadı. Hiçbir yerde kulaç atacak yer kalmadı. Deniz, havuzlar ve tüm çevre çok daha sık kirlenir oldu. Burada da gördüm ki herkesin şikayetleri artmış. Umarım site yönetimi de bunları okur ve çözümler üretirler. Çünkü biz muhafazakar insanların gideceği zaten fazla seçenek yok. Burayı da kaybetmek istemiyoruz. Yıldatlar bir tarafa, yazın alınan deniz ücreti ve vekil aidatları da iyice zorlaştı. Başka yerlerde tüm alanlardan ücretsiz yararlanılırken burada tüm havuzlar üstelik de bedava deniz suyu olmasına rağmen fahiş fiyatlı. Hiç olmazsa günde bir kere tüm misafirler havuzu ücretsiz kullanabilmeli.

Nebahat
Nebahat
18 Şubat 03:15

Devremülk içi çok pis duvarlar perdeler banyo koltuk lar halılar hijyen yok

Saliha
Saliha
3 Kasım 2025 14:09

Tamamıyla katılıyorum size bu sorunlar için şikayet etmek ve toplu hareket etmek gerekir bir iki şikayeti dikkate almıyorlar bence toplanmak ve birlik olmak gerekir çok daha dikkat çekici olur bence

İhlas Armutlu Da Uygusuz Devre Aidatı Alınması

İlkay
28 Haziran 2023 22:4111.435

İhlas Armutlu'da 2 devre mülkümüz var, bu sene ikisinin aidatını ödedik, birinde biz kaldık. Diğerini işletmeye kiraya v...

9 Destek

Tümünü Gör
İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde Gürültü Sorunu Ve Kalite Düşüşü

İhlas Armutlu TatilKöyü'nde Gürültü Sorunu Ve Kalite Düşüşü

İhlas Armutlu Tatil Köyü Koku Ve Hiç Bitmeyen Duman!

İhlas Armutlu TatilKöyü Koku Ve Hiç Bitmeyen Duman!

Teoman
İhlas Armutlu Tatil Köyü Fahiş Fiyata Kaldığımız Dairede İğrenç Manzara

İhlas Armutlu TatilKöyü Fahiş Fiyata Kaldığımız Dairede İğrenç Manzara

Sedat
İhlas Armutlu Tatil Köyü Yangın Alarmı Denetimsizliği Ve Can Güvenliğinin Olmaması

İhlas Armutlu TatilKöyü Yangın Alarmı Denetimsizliği Ve Can Güvenliğinin Olmaması

Fatma
İhlas Armutlu Tatil Köyü Sorumlu Yok, Temizlik Yok, Sinekten Yemek Yiyemiyoruz!

İhlas Armutlu TatilKöyü Sorumlu Yok, Temizlik Yok, Sinekten Yemek Yiyemiyoruz!

Hüseyin
İhlas Armutlu Tatil Köyü Futbol Sahası