Zafer
06 Şubat 2024 07:56

132M İETT otobüsü neden her seferinde 20-25 dakika ara ile gelmekte ya da arka arkaya birkaç araç tren yaparak gelmektedir? Sebebi nedir? Neden her sabah aynı durum yaşanmaktadır? Sefer saatlerine baktığımda 5 dakikada bir kalkış gözükmekte ama hiçbir sabah sefer saatine uygun gelmemektedirler. Her gün seferleri iptal mi ediyorsunuz? Sizin amacınız nedir?

05 Nisan 2024 08:12

132M İETT otobüsleri hakkında neden bir şey yapılmıyor kaç defa aynı durumdan dolayı şikayet kaydı aldınız belli değil ama çözümünüz yok. Ekrem bey başa geçtiğinden beridir toplu taşımalarla savaş içerisine girdim. Sayenizde Toplu taşıma Kullanamıyorum. İnsanları zorla metroya yönlendirmek için otobüsleri kaldırdınız d-100 den Kadıköy'e bile gidemez olduk. Asıl sorunum iş için arada bir kullanmış olduğum 132M otobüsü ne zaman kullanmaya çalışmak istesem kullanamıyorum çünkü sefer saatlerinde gelmiyorlar hatta nadir geliyorlar bakın sabahları iş günlerinde 5 dakikada kalkan otobüsler olmasına rağmen 30 dakika arayla geliyor ve bu nedenle her seferinde kullanamadığım için geç kalıyorum bitirdiniz beni.

Furkan
Furkan

Şubat ayında yazmışsınız yazınızı, halen bir gelişme olmamış. Hafta içi 2 gün düzgün çalışıyor, 3 gün yine yok. Düzgün çalıştığı günlerde de geleceği saat yine tutmuyor, sadece sitede 8 dakika aralıklarla gelmesi tutuyor. Hafta içi bu yüzden 16 dakika önceden gidiyorum, ne tutarsa. Bugün (02.09.2024) yine 132M hattını Trabzon Sokak durağında bekliyordum (saat 06.28) en son umudumu yitirmiştim ki 06.42'de teşrif ettiler. Ayrıca sefer saatleri de sıklıkla sitede değişiyor. Bunları sabitlemek çok da zor olmasa gerek. 8 dakika da bir olsun çok sık olsun gibi bir isteğim yok. 15 dakika da bir olsun ama saati net olsun. Umarım en kısa zamanda çözülür bu sorun. Aynı şikayetler 16,16A,17 hatları için de geçerli. Teşekkürler.

Merve
13 Aralık 2023 15:37