11C Burhaniye Mahallesi - Üsküdar Marmaray İETT Seferleri

İlay
25 Haziran 2024 10:28

11C Burhaniye Mahallesi - Üsküdar Marmaray İETT Seferleri çok az ve az olması yetmiyormuş gibi üstelik saatinde gelmiyor. Bugün (25.06.2024) tarihinde sabah 09:20 seferi gelmedi iptal olmuş. Aynı şekilde dün (24.06.2024) seferide gelmedi. Sürekli olarak bu problemi yaşıyoruz mahallemizde yaşayan insanlar bu durumdan çok şikayetçi ancak ne kadar şikayet etsek de hiçbir şekilde bir işe yaramıyor. Bizler yıllardır bu sorunu yaşıyoruz ve artık bu durumdan bıktık. Seferler o kadar az ki akşamları 11C' ye binemiyoruz tıklım tıklım oluyor. Otobüsün kapısı dahi zor açılıyor bu yüzden insanların canı dahi tehlikeye giriyor. Lütfen bu otobüse bir çözüm bulunsun artık ve 11C sefer saatlerine baktığımda Üsküdar Marmaray' dan kalkış saatleri tam olarak gözükmüyor eksik girilmiş 9 tane sefer gözüküyor en kısa sürede bunun da çözülmesini istiyoruz. Mahallemizde yaşayan insanlar bu durumdan çok mağdurlar herkes şikayet ettiğini ancak yıllardır hiçbir şeyin değişmediğini sürekli aynı sorunları yaşadıklarını söylüyorlar. Sırf otobüs yüzünden taşınan bir sürü insan dahi oldu lütfen artık sesimizi duyun yardımcı olun bize ben bu otobüs yüzünden sürekli işe geç kalıyorum sürekli seferleri iptal ediliyor lütfen bir çözüm bulun artık.

profile profile profile

Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
17 Kasım 2024 19:33