İsmail sonuçtan çok memnun

İder Mobilya Sıfır Koltuk Kumaşında Defolar Ve Koltuk Başlarında Boşluklar Var!

29 Ağustos 2024 16:00
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Onarım yapıldı teşekkürler”
29 Ağustos 2024 15:43

İder Mobilya'nın koltuk takımını aldım daha bir aylık maalesef koltuğun kumaşında Defolar fark ettim koltuk başlarında iç kısımlarında boşluğun olduğunu fark ettim bunun için servis istedim servis alay eder gibi geliyorum geliyorum deyip gelemiyor maalesef müşteri temsilcisini arıyorum Avcılardaki beni dinleme gereği bile duymayıp telefonu kenara kaldırıyor galiba yaptığı en büyük terbiyesizlik kendisini aslında lider mobilyadan uzak durun

02 Eylül 2024 12:14 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz , Şikayetiniz ilgili birimlerle paylaşılmış olup tarafınıza geri bildirimler yapılacaktır . Detaylı bilgilendirmek üzere yetkili kişi tarafından aranıyor olacaksınız Saygılarımızla.. Teknik. Servis Hiz.Çağrı Merkezi Yönetimi

10 Eylül 2024 20:56

Onarım yapıldı teşekkürler

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 15:36
ayipli-koltuk-takimi-icin-iade-talebi-ve-degisim-sozunun-ihlali-4.jpg
ayipli-koltuk-takimi-icin-iade-talebi-ve-degisim-sozunun-ihlali-3.jpg
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

İder Mobilya Avcılar’da Satın Aldığım Koltuk Takımının Kalite Sorunları Ve Çözüm Talebi

10 Şubat 10:35
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Gönderilen Orta Sehpa İçin Ücretsiz Teslimat Talebi

26 Aralık 2025 14:42
Eksik Gönderilen Orta Sehpa İçin Ücretsiz Teslimat Talebi

3 Yılda Çöken Koltuk Takımı: Beklentilerin Çok Altında Kalan Kalite!

20 Aralık 2025 11:05