ParaPuan Kullanımında Yaşanan Sorunlar

ParaPuan Kullanımında Yaşanan Sorunlar
14 Aralık 2024 16:40

QNB Finansbank ParaPuan üç kayıtçılığı. Kartımı aktif olarak kullanmadığım için kartıma kampanya tanımlanarak ilk alışverişimde 500 TL ParaPuan tanımlandı. Para puanlarımı belirttikleri üye iş yerlerinde online'da kullanmayı denedim. Ne idefix ne de LCW.com'da kesinlikle kullanılmıyor. Yapılan harcamayı sadece kart olduğu gibi çekiyor. Anlaşmalı yerleri de çok az. Anlaşmalı üye iş yerinizde nasıl kullanabilirim diye sorduğum asistana 'anlaşmamız yok' diye, bilgi sayfanızda anlaşmalı görünüyorsunuz deyip görseli atıyorum, bu kez de 'sadece alışverişte ParaPuan kazanabilirsiniz' diyor. Ödemeyi yapıp kartı kapatacağım, resmen yanıltıldık.

14 Aralık 2024 16:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

14 Aralık 2024 16:49

Sistemde para puanımı ödememin hangi aşamasında kullanabilirim nerede görüntülüyebilirim aydınlatır mısınız, öyle bir kısım yok çünkü. Hiçbir şekilde göremedim👎🏻

18 Aralık 2024 13:51

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

Kamil
Kamil

Nejla hanım nerede kullanabildiğiniz bir gelişme var mı

QNB Finansbank Kredi Kartı Para Puanlarımı İdefixte Kullanamıyorum

Ömer
05 Ağustos 2025 19:14

İdefix'te Parapuanlarımı Kullanamıyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor

Hülya
09 Ekim 2025 21:06
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

İdefix Para Puanım Çekildi Siparişim Oluşmadı Param İade Edilmedi

Işıl