22 Eylül 2024 11:09844

İdefix üzerinden bir TCL marka TV aldım, servisi geldi ve kutuyu açtı. Ürün kusurlu/kırık çıktı. O gün bugündür sürekli oyalanıyorum. Kargonun iade alması için bekliyorum. Üstelik, kutu hasarlı demiş TCL Genel Müdürlüğü, ancak Bartek Elektronik diye bir servis gönderildi, o servis elemanı tornavidayla açtığı için olabilir. Diyorum, TCL'den de yanıt alamıyorum. Ortada kaldım, İdefix'i muhatap dahi bulamıyorsunuz.

22 Eylül 2024 12:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

22 Eylül 2024 12:52

Evet sizlerden sürekli aynı yanıtı alıyorum, şimdi de yazılı olarak aldım. Çok teşekkür ederim istikrarlı olarak aynı cevabı aldığım için, sürekli en kısa sürede iletişime geçilecek denilmekte.

30 Eylül 2024 10:00

Halen daha süreç devam ediyor. 30.09.2024 oldu.

30 Eylül 2024 10:16

İnanılmaz bir amatörlük, 04.09.2024 tarihinde siparişte bulundum, 07.09.2024 te ürün geldi. Sonra inanılmaz kötü bir süreç yönetimi, inanılmaz saçmalıklar. 30.09.2024 ve ben ürünü halen daha karşı tarafa iade edemedim, ne zaman iade olacakta ne zaman ürünün iadesini alacağım. Bütün işimi gücümü bırakıp 1 aydır bu saçma işleyişle uğraşıyorum. İdefix'ten ürün alırken, 1-2 ayınızı çöpe atmaya hazır olun zira ne paranızı alabilirsiniz ne ürünü ne de müşteri memnuniyeti aramayın. Beni arayan yetkililer bir de azarlıyor müşteri memnuniyeti adına.

2 Ekim 2024 13:07

Halen daha iade alamadım, halen daha süreçlerimiz devam ediyor deniliyor. Maalesef İdefix'ten alım yapıyorsanız, hem maddi hem manevi mağdur edilmeyi göz önüne alıp ürün almanızı tavsiye ederim.

4 Ekim 2024 20:40

Halen daha, doğru dürüst bir muhatap bulamadığım için, düzgünce bir yanıt alamadığım gibi bir de sürekli oyalandığım için bugün itibariyle yasal yollara başvurmuş bulunmaktayım.

7 Ekim 2024 11:46

Halen daha basiretli bir tacir olduğu kabul edilen İdefix/Turkuvaz'dan herhangi bir yetkili bana dönüş yapmadı ve sürekli çağrı merkezi numarasını arıyorum, canlı yardım'dan müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum ancak hiçbir şekilde dönüşte alamıyorum yanıtta. Asla tavsiye etmiyorum.

8 Ekim 2024 23:46

Firmadan asla bir dönüş alamıyorum, öyle kötü bir sistemleri var ki, iade taleplerimi bile görüntüleyemiyorum. Ürünleri aldığıma o kadar pişmanım ki, kesinlikle tavsiye edemem. Tüketici Hakem heyetinden dönüş bekliyorum ve CİMER'e de yazdım.

14 Ekim 2024 02:04

Bu tarih oldu kesinlikle bir dönüş alamıyorum. @idefix #idefix sorunlu ürün gönderdi ve gönderdiği ürünün iadesini yapmama rağmen halen daha iademi alamadım. İademi alamadığım gibi; @idefix #idefix - @cevalojistik #cevalojistik - Satıcı firma - @Bilkom #Bilkom @TCL #TCL arasındaki kırık televizyonu kim gönderdi sorularının yanıt bulmasını bekliyorum muhtemelen. @idefix #idefix firmasının sloganı kolay iade ama kamuoyunun takdirine bırakıyorum bugün 14.10.2024 tam 1 aydan fazladır bu çarkın içerisinde savruluyorum. CİMER'e başvurdum, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, defalarca idefix'e not bıraktım bir yetkili dönsün diye asla ne telefon ne SMS ile dönüş alamadım. Bırakın dönüş almayı, idefix'in sitesinde iade talebimi bile göremiyorum. Lütfen bu firmalar ile alışveriş yaparken bir iki kere değil defalarca düşünün. #idefix'in tek bir kurumsal yaklaşımı olamadı, klasik bir metin veriliyor call center da çalışan arkadaşlara, sürekli aynı cevaplar ile karşılaşıyoruz. Ürün sipariş tarihi: 04.09.2024 Ürün teslim tarihi: 07.09.2024 Ürün iade talebi -------- henüz daha bir iade yapılmadı, henüz bir dönüş yapılmadı, henüz bir iade talebim olduğunu bile görüntüleyemiyorum. Sonuç @idefix #idefix, #TCL @TCL ile hiçbir şekilde alışveriş yapmanızı önermiyorum. Mağdur olmak isterseniz buralardan alışveriş yapabilirsiniz, hatta kargo firması @cevalojistik #cevalojistik ise bu firmalar ile çalışabilirsiniz. Buraya da bir süredir süreçlerin ne olduğunu yazarak bilgilendirmek istedim. İadem hala yapılmadı.

23 Ekim 2024 10:30

İdefix firması hala daha iademi yapmamak için direniyor. Bu tarih oldu tek bir yetkili araması olmadı tek bir telefon ya da bilgi içerikli bir arama gelmedi. Her gün çağrı merkezini arıyorum aldığım tek bir yanıt var o da en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

25 Ekim 2024 12:34

Sayın Emin A., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi size telefonda aktardık. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

26 Ekim 2024 10:24

İdefix firmasında görev yapan Sevgi Hanım ile görüşmemize istinaden, kendisi kurumda tek yardımcı olmak isteyen kişi olarak bir gün sonrasında iademizi onayladı ve ödemeyi yaptı. Sadece Sevgi Hanım'a teşekkür ederiz.

Ayıplı Ürün Ve Haksız İade Süreci

6 Şubat 2025 19:111.656

İyi akşamlar, Idefix'ten TCL marka LED TV aldım. Kullandığımda siyah dik çizgi çıkmaya başladı. Sonra teknik servise git...

Ayıplı Ürün Ve Haksız İade Süreci

İdefix Den TV Aldım, Kırık Çıktı, İade Edemiyorum, İlgilenmiyorlar.

7 Haziran 2024 09:331.227

İdefix den televizyon aldık. Kırık çıktı iade edemiyoruz, kargo firması kabul etmiyor, idefiksi arıyoruz kaydınız oluştu...

23 Mayıs 2025 22:331.006

İade talebi oluşturamıyorum. İdefix dilan Özkul satıcısından ütü masası ald...

6 Mart 2025 01:49966

İdefix'ten almış olduğum TCL marka 32 inç TV, kutusu hasarlı olarak geldi. Hasar tutanağı mevcut ancak hiçbir şekilde ba...

1 Yorum

Tümünü Gör
İdefix'ten Alınan Akıllı Saat Sıkıntılı!

İdefix'ten AlınanAkıllı Saat Sıkıntılı!

İdefix Müşteri Memnuniyetsizliği

İdefix MüşteriMemnuniyetsizliği

Hakki
İdefix Bir Ay Olmadan Gaz Kaçıran Ocak!

İdefix Bir AyOlmadan Gaz Kaçıran Ocak!

Kemal
İdefix Muhatap Arıyorum, İletişim Hattında Canlı Bilgi Vermiyorlar!

İdefix MuhatapArıyorum, İletişim Hattında Canlı Bilgi Vermiyorlar!

Fikret
İdefix Sıfır Diye Aldığımız Ürünün Ambalajı Açılmış Teşhir Ürünü Olması

İdefix Sıfır DiyeAldığımız Ürünün Ambalajı Açılmış Teşhir Ürünü Olması

Hüseyin
İdefix Platformundan Alışveriş Yapmış Olmak Gafletine 2. Kez Düştüm!

İdefixPlatformundan Alışveriş Yapmış Olmak Gafletine 2. Kez Düştüm!

Zülkarneyn