Soner sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Servisi Kilometre Düşürdü Eski Haline Getirmiyor

17 Haziran 2023 03:31

Hyundai kona aracımın gösterge paneli de oluşan bir sorun nedeniyle garanti kapsamında serviste değişti. Fakat 51230 olan km sıfırdan başladı. Bana bunun düzeltilemeyeceği bu şekilde devam edeceği söylendi. Yani 8770 km sonra 60bin bakımına gelineceği ve bundan sonra da bu şekilde takip edileceği. Başka bir sorun ilk muayeneye gireceğim oradaki km ile servisteki km hiçbir zaman tutmayacak. Hyundai resmen km si oynanmış aracı bana kullan diyor. İlerde kötü niyetli kişiler bunu kullanabilir. Hyundai bunun önünü açmamalı. Km yi eski haline getirmeli. Bu araba 30 yıllık bir araba olduğunda bu bilgi yeni alıcılar arasında hep sorun oluşturacak acil bu sorunu çözmelisiniz

19 Haziran 2023 08:06 (Şikayetten 2 gün sonra)
Soner
22 Haziran 2023 07:15

Sorunun sonucunu merak edenler. Hyundai sorunu çözmedi yapamayacaklarını söylediler. Bana gösterge değişikliğinde bunun olacağını önceden söylemediler. Eski göstergeyi geri takın dedim servisle görüşüp dönüş yapacağız dediler dönmediler. İlerde oluşacak tüm sorunlar için bu Hyundai sorumludur.

İbrahim
Şikayeti Çözüldü

Çok geçmiş olsun. Aynı sorun bende de var yazılı bir belge dahi vermediler km nin sıfırlandığına dahil aracı satarken mağdur olacağız bu işin hukuksal boyutu var mı bilginiz var mı

Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Akü Problemi Ve Uzun Bekleme Süresi

Özgün
01 Aralık 2024 17:30

Garanti Süresi Dolan Hyundai Kona'nın Beklenmedik Masrafları

Yavuz
06 Şubat 00:42
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Ve Hyundai Servisi Şikayet

Halil