Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İ20 2023 Model 1 Haftalık Sıfır Aracın Akü Boşalması Sorunu

16 Ekim 2023 20:38

Ekim başında Hyundai Erk Plazadan aldığım 2023 model Hyundai i20 aracım kullanım sonrası 4. Günde akü boşaldı uyarısı vererek çalışmadı. Servise gitti aküsü değişti bana geldi araç. 3. Gün tekrar aynı uyarıyı verdi ve çalışmadı. Bugün yeniden servise gitti. Bu nedir böyle, bu sorunları yaşamamak için sıfır araç aldım başıma gelmeyen kalmadı. Aynı sorunu yaşayıp çözüme ulaşabilen olduysa desteğinizi beklerim. Hyundai genel merkez telefonları açmıyor, servisteki yetkili bizim sorunumuz değil, Yiğit Akü yetersiz akü takıyor o da aracı çalıştırmaya yetmiyor Yiğit aküyle konuşup güçlü akü takması için baskı yapın dedi. Daha saçma bir açıklama duymadım. Sıfır araç almışım ve gidip akücüye baskı yapacakmışım. Siz gerçekten ne dediğinizin farkında mısınız? Ayrıca araç kullanmayı kısıtlı seviyede biliyorum ve İstanbul'a uzak bir yerde oturuyorum, her seferinde aracı servisten alabilmesi için birkaç kişiden yardım istiyorum ve araca acil ihtiyacım var. Yorumlarda okuduğum kadarıyla birkaç kişi daha aynı sorunu defalarca yaşamış ve hala çözüm bulunmamış. 3 güne bir akü boşalması sorununu yaşamak zorunda mıyım ben? Sıfır araç değil mi bu? Gerçekten sinirlerim aşırı bozuldu. Bir gerçek muhatabın tarafıma ulaşmasını ve bu sorunu tamamen çözmesini talep ediyorum. Bunlarla uğraşmak ve hakkım olan sorunsuz sıfır araca ulaşma konusunda mağduriyet yaşamak zorunda değilim.

29 Ekim 2023 10:07

Geçen çarşamba aracımın yine aküsü bitti servise gitti bu sefer 45lik yerine 60lık akü takıldı üstelik parasını cebimden verdim. Perşembe aracım geldi. Cuma günü kullandım sadece. Bugün pazar ve yine çalışmıyor arabam. 1 gün kullanabildim sadece. Bu 4. Kez yaşanıyor. Aracı alalı 1 ay oldu toplasan 5 gün kullanamadım. Tam 4 kez aküsü bitti sıfır denen aracın. Ben bu arabayı istemiyorum. İade etmek istiyorum bozuk arabayı verdiniz resmen onlarca kişi aynı sorunu yaşıyor kimseden ses yok. Ben bununla uğraşmak zorunda mıyım ya? Hem maddi kayıplarım hem de zaman kayıplarım var. Acilen alın bu arabayı benden. Paramı geri verin. Hyundai tam bir pişmanlıksın. Instagram sayfamdan da paylaşacağım kimse almamalı bu hatalı aracı. Yazık günah. Emeğime parama yazık. İnsanları mağdur ettiniz. Kimse de bir çözüm yolu sunmuyor. Servistekiler bile bulamıyor sorunu. Üretimi hatalı işte. Yapacaksanız doğru düzgün iş yapın. İade talep ediyorum. Avukatımı arıyorum hemen. Tüketici Hakem Heyeti'ne de yazdım. Bu yaşadıklarımı telafi etmek zorundasınız.

25 Ekim 2023 10:50

2023 Ekim ayında sıfır (güya) olarak aldığım i20 araç, artık aracım diyemiyorum çünkü bana geldiğinden beri 3 günde bir aküsü bitiyor. Bu sabah yine aküsü bitti. Daha önce de 2 kez servise gitti araç. Aküsünü şarj edip geri gönderiyorlar 3 günün sonunda yeniden bitiyor aküsü. Ben 3 günde bir bununla mı uğraşacağım? İstanbul merkeze uzak bir yerde yaşıyorum araba kullanmayı yeni öğreniyorum, aracı İstanbul'a servise götürüyorlar geri alıp getirecek kadar bile kullanamıyorum aracı. Sürekli ondan bundan ne olur arabamı getirir misin diye yardım dileniyorum. O sırada maddi ve manevi olarak birçok kayıplar yaşıyorum. Benimle birlikte aynı dönem i20 alan herkes aynısını yaşamış hala bir yetkili de arayıp sorunumu çözmedi. 3. Kez aynı sorun tekrarlarsa iade hakkım var Tüketici Hakem Heyeti'ne hemen yazıyorum. Daha çözümsüz bir marka daha görmedim. Üretim hatalı bozuk araca 1 milyona yakın para ödedim. Paramla r*zil oldum. Teşekkürler Hyundai. Tam olarak pişmanlıksın! Şimdi gene servise gidecek gene şarj edip yollayacaklar 3 gün sonra gene aküsü bitecek. Uğraş dur. Harikasınız. Serviste görüştüğüm kişilerden bazıları yeni yazılım yüklenecek araca diyor, bazıları Yiğit aküye ulaşın aküyü değiştirsinler diyor. Ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım ya, akü nedir bilmem anlamam. Anlamak zorunda mıyım sıfır! Araç almışız bu yükü çekmek için mi sıfır aldık? Acil destek istiyorum. Geçen yazdığım şikayet sonrası genel merkezden bir hanım tarafıma ulaştı durumu dinledi dinledi yetkili birime ileteceğim dedi kapattı telefonu. Harika iletmiş gerçekten ne ses var ne seda! Çözümsüzlüğünüze hayran kaldım Hyundai!

profile profile profile
17 Ekim 2023 08:12 (Şikayetten 11 saat sonra)

Yorumlar (6)

Hatice
Hatice

Bizde aynı sorunu yaşıyoruz, inanılmaz yıprandık, bizde dönüş bekliyoruz. Maddi ve manevi çok mağdur edildik ve mağdur edilmeye devam ediyoruz.

Yalçın
Yalçın

4 kez akum bitti servise çekiciyle gönderdim çözüm yok mağduruz

Aylin

Benim de aynı şekilde 4 kez bitti. Üstelik en son geçen perşembe 60lık sıfır akü takıldığı halde yüne bitti. Servistekiler yetersiz akü sorunundan bitiyor demişlerdi sorun o da değilmiş anlamış olduk. Ben aracı verip detaylı inceleme talep edeceğim ya da iademi isteyeceğim yarın avukatım aracılığıyla ulaşacağım. Siz nasıl çözüm planı düşünüyorsunuz? Hepimiz birden mağduruz. Belli ki üretim hatası var araçlarımızda. Bu durumu kabullenmek zorunda değiliz.

Zeynep
Zeynep

Aynı durumu yaşıyoruz. Aküyü yenilediler. Ancak şimdi de aracın güncelleme geleceği bundan kaynaklı olduğunu vs söylüyorlar. Kısaca ''bahaneler'' ardı ardına geliyor. Ben dava açmayı düşünüyorum.

Aylin

Benim 4. Kez yaşandı akü sorunu bugün itibariyle. Sizin durum nasıl acaba? Ben de yarın avukatım aracılığıyla ulaşacağım iade ya da değişim talep edeceğim. Hayatımda daha saçma şey yaşamadım. Servistekilere yazılım mı yüklenecek diyorum yoo yanlış bilgi o diyorlar. Kimsenin birbirinden haberi yok öyle oyalıyorlar bizi. Saçmalık

Aylin

3. Kez olursa iade ya da değişim yapmak zorundalar diye biliyorum sizin kaç kez yaşandı acaba aynı durum? Çok üzgünüm gerçekten. Paramızla rezil oldum resmen!

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai 2023 Makyajlı İ20 Akü Problemi

31 Ekim 2023 22:52
Osman sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 22:17
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan İ20 Akü Sorunu

16 Kasım 2023 21:14