Nazif sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Fertan Bakım Hizmeti

Hyundai Fertan Bakım Hizmeti
15 Ağustos 2024 14:58

İzmit Hyundai yetkili servisi Fertan Plaza da sabah 09:00 a randevu alarak periyodik bakım için gittim. Serviste aşırı bir yoğunluk vardı bir süre bekledikten sonra araç içeriye alındı, 30 dakika sonra da araç bakımı tamamlanıp dışarıya çıkarıldı. Ödeme yaptım (Toplam:8197,09 TL) verilen formda. Periyodik bakım işçiliğinin 2,2 saat ve 3300 TL olduğu yazıyordu.

Servis müdürü ve sorumlu personele bakımın bu kadar sürmediğini fazla alınan ücretin alınmaması gerektiğini ilettim, aldığım cevap 2,2 saatin genel merkez tarafından belirlendiği yönünde oldu.

Bu durum akla şu soruları getiriyor.
1. 30 dakikalık hizmet için 3300 TL alınması doğrumu?
2. Genel merkezin periyodik bakım için belirlediği, standart 2,2 saatte yapılması gereken kontrol ve işçiliğin servis tarafından yarım saatte yapılması doğrumu?
3. Eksik yapılan bir kontrol sonucu oluşacak bir kazanın/kaybedilen hayatların sorumlusu kim olur?
4. Kontroller/ işçilik mış gibi olmuyor mu?
5. Belgede değiştirildiği yazan parçaların 30 dakikada gerçekten değiştirilip değiştirilmediği, değiştirildi ise bu kadar kısa sürede kaliteli bir değişim olup olmadığı?
6. Bakımda kontrol edilen noktalar ile ilgili bir belgenin neden verilmediği?
7. Hizmet sürelerinin yaşanılan yoğunluk ile bir bağlantısı olup olmadığı? Yoğunluk fazla ise hizmet azmi?
8... Bunun gibi daha bir çok soru işareti akla gelebilir.

Senede bir kez yapılan bu bakım ve kontrollerin daha ciddi, daha profesyonel ve daha müşteri odaklı olmalı...

profile profile
15 Ağustos 2024 15:20 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Canip
Canip

Sorun çözüldü mü herhangi bir indirim veya servise ceza uygulandımı. Bende bakım yaptırdım İstanbul da 3 bin lira tuttu

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Fertan Check Up

26 Şubat 2024 10:46

Yanıltıcı Fiyatlandırma İle Karşılaştım: Yetkili Serviste Beklenmedik Ek Ücretler

27 Aralık 2024 16:48
yaniltici-fiyatlandirma-ile-karsilastim-yetkili-serviste-beklenmedik-ek-ucretler-1.pdf
Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 11:09