Hyundai Ayıplı Mal Satımı

31 Ekim 2023 10:42

30 Eylül 2023 tarihinde Eskişehir Seyyah bayii den almış olduğum Sıfır Hyundai banyon. Model aracım. Şahtan vuruntu sesi yapmaya başladı 180 İnci km yi daha tamamlamadan araba tat tat tat ses yapıyor. Saatteki hızım 100-120 km hızı geçsin bu ses tamamen yüksek sesle gelmeye başlıyor.
Eskişehir Hyundai Seyyah bayii'ne sabah saat 09'30 da gitmeme rağmen araç bana akşam saat 19'41 de teslim edildi. Teslimatın gecikmesinin nedeni olarak da plaka basma makinesinin arızalandığı yönündeydi. Aracımın parasının neredeyse tamamını teslim etmeme rağmen belgelerini dahi hazır edilmemiş şimdiye kadar plakasının hazır edilim ben gittiğim zaman teslim edilmiş olması gerekiyordu. (Aracın parasının tamamını teslim etmeme nedenim ise 30 bin tl sini elden nakit istemiş olmalarından kaynaklı) Ben Ankara'dan aracı almak için sabah erkenden gelirken bayii evrakları hazırlamaktan acizdi ve bu durum benim aklımda şu şüpheyi uyandırdı. Acaba araç bana teslimden önce arızalıydı da o sebeple mi geç saate teslim edildi. Çünkü ben normalde erkenden gittim ki hem aracı erkenden almak hem de aracı expertize gösterip teslim almaktı. Fakat aracı akşamın geç saatlerinde teslim ettikleri için ne aracı expertize gösterebildim ne de doğru düzgün inceleyebildim. Hyundai beni maddi manevi hak kaybına uğrattı. Mağduriyetimin giderilmesini, ayıplı malın birebir değişiminin yapılmasını, yapılamıyor ise ivedilikle para iademin yapılmasını talep ediyorum.

15 Kasım 2023 10:15

2023 model 2 hafta önce aldığım Hyundai bayon model arabam arka bagaj üstü şerit reflektörden su alıyor bugün tarih 15 Kasım Çarşamba arabam 2 gün önce yağan yağmurlarda bagaj üstüne fardan fara olacak şekilde düz arka reflektörden su almış. Arabamı Eskişehir Seyyah bayisinden almıştım. Bayide yaşadığım problemlerin üstüne arabanın eksik yanları gözüme çok çarpar oldu bu da en büyük eksikleri ve hatalarından biri. Sıfır araba far reflektörü nasıl su alır anlamış değilim. Bu konuda Hyundai'den servis yardımı bekliyorum.

07 Kasım 2023 11:06

Hyundai Eskişehir Seyyah dan aldığım aracıma elden para aldılar makbuz veremediler. Fatura veremediler. Fatura ve makbuzumu istediğim zaman ise mail adresime göndereceklerini söylediler. İki hafta oldu hala bir gelişme yok. Hyundai Assan'ı aradım kaç defa konuştuk. Dönüş yapacağız deyip yapmıyorlar. Zaten arabamı akşam saat 20'30 da teslim ettiler. Expertize falan götürmedim. Bir daha da iş yerinden izin alıp gidip götürmedim. Çok sorumsuz şirketler nasıl ilgisiz kalırlar böyle bir durumdan anlamış değilim.

31 Ekim 2023 10:47 (Şikayetten 5 dakika sonra)
Alp
Alp
15 Kasım 2023 10:24

Herhangi bir dönüş ve gelişme olmadı verdiğiniz numarayı aradım birkaç seferdir ama hâlâ gelişme yok.

Besim sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 15:38
Hyundai Bayon İle Yaşanan Teslimat Ve Servis Sorunları
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Satışında Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Mağduriyet

14 Aralık 2024 18:26
Esat sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Sıfır Araç İçin 3 Defa Şanzıman Tamiri

01 Ekim 2024 15:23
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Araçta Bitmeyen Sorunlar: Hyundai Tucson

17 Ocak 2025 13:00
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Seyyah Otomotiv Hyundai Bayii Şikayeti

22 Eylül 2024 14:20