Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Ata Ankara Servis Bin Pişmanlık

15 Temmuz 2024 08:41

Hyundai ata Ankara Servis Bin pişmanlık
***Sorun giderildi denip gönderiliyor. 4. Kez gideceğim. Sorun giderilmeyen servis mi olur. Bu nasıl servistir. Serviste çalışanlar nasıl ustadır anlamış değilim.
Aracımla Ocak ayında kaza yaptım. 1 ay serviste kaldı. O süreçte de şikayet vara yazmıştım. Servis hizmetlerinden memnun olmadığımı.
5ay sonra Muğla, Datça yolunda araba da rampa inerken ve rampa çıkarken ıslık sesi, uçak kalkış sesi gibi ses geldiğini fark ettik. Bu ses Ankara'ya gelene kadar devam etti. Servise götürdüğümde tüptendir diyerek tüp taktırdığınız yere götürün dendi. LPG yi taktırdığım yere götürdüm. Söktüler ses yine gelmeye devam etti. Tekrar götürdüm. Bir hafta kaldı. Servis şefi kayışları yağladık rampada test ettik gelin alın dediler. Gittik aldım ata servisinden çıktım. Yarım rampada bile aynı ses çıkmaya devam etti. Bu arabayla 70km de ses çıkar mı.
Bu nasıl servistir?
*sürüş testi yapıldı, sorun giderildi diye insanla oynuyorlar.
*Serviste çalışanlar nasıl ustadır ki. Bir hasar giderilmeden hasar giderildi sorun yok denebiliyor.
*4. Kez servise tekrar götürmek zorunda kalıyorum.
Ben sağlık çalışanıyım. Nöbet tutuyorum. Çocuğumu getirip götürmek konusunda arabasız kalarak mağdur ettiniz.
Mağdur ettiğiniz gibi sorun giderilmiş olsa bari hala sorun giderilmedi. Bu stresi bize yaşattığınız için servisinizden çok pişmanım

18 Temmuz 2024 17:04

Dalga mı geçiyorsunuz? Hyundai Assan Ankara ata servisi

Hyundai Assan Ankara Ata Servisine 16.07.2024 tarihinde 4 kez götürdüm. Aracımdan gelen sesi bu sefer de Lastikten kaynaklanmakta, lastik değişimi yapıldı, ustamız test sürüşüne çıktı, sorun giderildi dendi. Bunun üzerine 18.07.2024 tarihinde servise aracımı almak için gittim. Aracıma bindiğimde hala ses gelmeye devam etti. Bu sefer de Şanzıman dendi.

16 Temmuz 2024 08:08 (Şikayetten 23 saat sonra)
18 Temmuz 2024 16:50

Dalga mı geçiyorsunuz? Hyundai Assan Ankara ata servisi Hyundai Assan Ankara Ata Servisine 16.07.2024 tarihinde 4 kez götürdüm. Aracımdan gelen sesi bu sefer de Lastiğinizden kaynaklanmakta, lastik değişimi yapıldı, ustamız test sürüşüne çıktı, sorun giderildi dendi. Bunun üzerine 18.07.2024 tarihinde servise aracımı almak için gittim. Aracıma bindiğimde hala ses gelmeye devam etti. Bu sefer de Şanzıman dendi. Master Ustalarımız bakacak dendi Tüptendir dendi, kayış yağlaması dendi, lastik dendi, şimdi de Şanzıman… duyun ey yetkililer, arızanın doğru bir şekilde tespit edilmesini ve giderilmesini ivedi olarak istiyorum.

18 Temmuz 2024 16:50

Dalga mi geçiyorsunuz. Bu sefer de lastik denmiş dendi. Sorun giderildi gelin alin dendi. Ses devam ediyor. Master ustalar baktı dendi. Bu sefer de şanzıman deniliyor. İvedi olarak çözülmesini istiyoruz

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 21:56
Hyundai Ata Servise Yakıştıramadım.
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Araçta Viteste Titreme Sorunu

20 Şubat 2024 02:34

11 Aralık 2023 08:50

Aracımın Titreme Sorunu İçin Servisten Çözüm Alamıyorum

10 Temmuz 19:02
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ata Hyundai LPG Bakım Sorunu

02 Eylül 2023 18:18