Memduh sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 19:06

Daha 3 yaşında 41700 km'de garantili Hyundai Kona aracımın yolda giderken fren hortumu delindi. Acemi bir şoför olsam kaza yapmamak imkansız. Hyundai yol yardımı aradım, sağ olsunlar hemen çekici gönderdiler. Burada hakkını yemem. 16.07.2024 tarihinde en yakın servis olan Hyundai Gençler Tekirdağ servisine aracım götürüldü. Servis, 5 cm'lik fren hortumunun ellerinde ve genel merkezde de olmadığını, Kore'den sipariş verildiğini ve en az 15 güne geleceğini bildirdi. Bunun üzerine servisten ikame araç talep ettim ancak servis ellerinde olmadığını söyledi. Normaldir, olmayabilir. Genel merkez çözüm bulsun diye genel merkezi aradım, sözde kayıt oluşturdular ancak daha herhangi bir dönüş yok. Servisi arıyorum, müşteri danışmanı müdürüyle görüşüp dönüş yapacağını söylüyor ama bir haftadır müdürüne ulaşamıyor. Demek ki müdürleri çok yoğun ve müşterileriyle ilgilenemiyor. Aynı genel merkezde olduğu gibi. Velhasıl kelam sonuç olarak ne ikame araç, ne onarım, ne de bir geri dönüş ve açıklama yok. Ne kronik sorunları bitiyor, ne sorunlarına çözüm bulunuyor. 1 haftadır taksi parası vermekten bıktım. Kimsenin umurunda değil.

22 Temmuz 2024 07:59 (Şikayetten 12 saat sonra)
Memduh
22 Temmuz 2024 11:37

Hyundai genel merkez müşteri ilişkileri tarafından arandım. Buradan verdikleri klişe kopyala yapıştır hazır cevap haricinde yine olumlu bir cevap alamadım. Koskoca Hyundai Assan'ın elinde bir tane ikame araç yok ve anlaşmalı oldukları bir tane filo yok demek ki. Aracı sıradan bir sanayide yaptırsam 15 dakikalık bir işlemi vardı. Altı üstü 5-6 cm'lik bir hortum. Türkiye'de hiçbir Hyundai servisinin elinde bu kadar basit bir parça yoksa demek ki daha büyük bir arıza olsa aylarca aracı servisten çıkartamayacağız. Hadi hepsini geçtim 41.000 km'de bir aracın nasıl fren hortumu patlar. Hyundai için insan hayatı bu kadar mı ucuz. Acemi şoför olsam, yolda fark etmesem şu an bunları burada yazamıyor olabilirdim. Aracımı servisten çıkar çıkmaz satarak daha güvenilir, servis ve yedek parça ağı daha geniş, müşterilerini mağdur etmeyen bir marka ile devam edeceğim. Hyundai ile ilk ve son deneyimim olacaktır.

Memduh
01 Ağustos 2024 19:24

Nihayet 16 gün sonra aracımı teslim alabildim. Gençler Hyundai Servis müdürü Burak beye nezaketi, empati kurması, güzel yüzü, ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Ancak Hyundai Assan'a karşı sorumsuzluğu, müşteriyi mağdur etmesi, hiçbir şekilde yardımcı olmaması, yedek parça stoğunun olmaması ve çözüm sürecini hızlandırmaması nedeniyle görüşüm halen aynı olumsuz.

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
12 Eylül 2023 16:20
Hyundai Kona Yetkili Servis İhmali Motor Arızası Ve İkame Araç
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Kona'nın Batarya Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Bayram
04 Ocak 00:52
Cesim sonucu yetersiz buldu

Cesim
26 Temmuz 2023 14:24
Nail sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İkame Araç Tahsis Etmiyor

Nail
24 Mayıs 2024 21:20
İdil sonuçtan hiç memnun değil

İdil
05 Eylül 2023 15:55