Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan H****** Arka Mazot Pompası Ses

05 Aralık 2023 19:59

2020 model H****** Tucson 1.6 CRDi aracım bulunmaktadır. Aracımın mazot pompasından uğultulu bir ses gelmektedir. Geçen sene de aynı şekilde ses oluşmuştu ve H****** A**** G***** Servisi'nde 28.12.2022 tarihinde değişimi gerçekleştirilmişti. Bir sene geçmeden tekrar aynı sorunla karşılaştım. Öncelikle A**** G*****'e durumu ilettiğimde, kendilerinin bir şey yapamayacaklarını ifade ettiler. H****** Türkiye'ye iki kez yazdım ve iki kez müşteri temsilcisiyle görüştüm. Sorunun çözülmesini talep ettim. Ancak sonuç olarak bu sesin normal olduğunu, kış aylarında dizel yakıtın sebep olabileceğini belirttiler. Hava sıcaklığı 15 derecenin altına düştükten sonra bu ses oluşmaya başladı ve sıfır derecenin altında mazot pompası oldukça yüksek bir ses çıkarıyor. Bilindiği üzere A****'un iklim şartları genellikle 15 derecenin altındadır. Keşke araç satılırken hangi hava sıcaklıklarında yoğun ses yapabileceğini ve hangi koşullarda kullanılması gerektiğini belirtseniz de biz de buna göre tercihimizi yapabilsek. H****** Türkiye'ye müşteri memnuniyeti konusundaki çabaları için teşekkür ederim.

06 Aralık 2023 07:54 (Şikayetten 11 saat sonra)
Özgür
08 Aralık 2023 13:58

Şikayet var aracılığıyla Hyundai Türkiye Müşteri temsilcisiyle tekrar görüştük. Yine aynı kelimeler. Kış aylarında dizel yakıt sebebiyle mazot pompasının bu sesi yapması gayet doğal haliymiş. Araçtaki kronikleşen problemi normalleştirme gayretleri hiç hoş değil. Ben bu sesten rahatsız oluyorum. Aracı aldığımda bana deselerdi kış aylarında bu uğultulu sesle yaşayacaksınız, kesinlikle almazdım. Sözde bir de garantili araç. Geçen sene bu problem olduğunda garantili bir şekilde mazot pompasını değiştirerek giderdiler. Bu sene bir şey yapmadılar. Mazot pompasını değiştirseler bile 1 sene içerisinde yine aynı problemi yaşayacağımı düşünüyorum. Bu kadar Müşteri Memnuniyetini düşündükleri içinde ayrıca kendilerini tebrik ediyorum. Saygılarımla... Ayrıca aracı satın alırken bana bu bilgi verilmediği için ben aracımda bu sesi aracımda duymaya mecburum. Fakat diğer tüketicileri bilinçlendirmek adına; günlük ziyaretçisi 1.500.000 kişi olan ekşi sözlüğe başlık açmayı, 150.000 takipçi kitlesi bulunan Instagram sayfamda ise detaylı şekilde olayın açıklamasını yapmayı düşünüyorum. Ben sürekli sizinle sorunumu çözmeye çalıştım fakat siz sorunu yok sayıyorsunuz. Bu kaliteli hizmetten bütün tüketiciler haberdar olmalı.

Metin

Aynı model araç ve aynı sorun 4 kez gittim 2 kez değişti şamandıra değişti ve sonuç değişmedi sonunda aracı sattım kurtuldum.

Özgür

Problemin düzeleceğini bende düşünmüyorum. Muhtemelen benimde yapacağım satmak olacak. Kimseye de önermiyorum. Firma bu konuda çok İlgisiz ve sorunun kaynağını bildikleri halde çözüm üreteceklerine daha mazottan kaynaklandığını söylüyorlar. Aracın dizel olduğunu bilmiyor gibi davranıyorlar. Sorun mazottan ise Dizel araç tasarlamayı bilmiyorsan da üretimini yapmazsın.

Ender sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Hyundai Tucson'da Bitmeyen Sorunlar

Ender
15 Ocak 17:52
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arıza Veren Hyundai Tucson!

Zehra
14 Kasım 2023 10:07