Hyundai Assan 1. Vites Geçişi Problemi

Elchin
25 Eylül 2024 21:145.993

Hyundai Kona 2020 1.6 Turbo benzinli aracım var. Arabanın 1. Vites geçişlerinde bazen vuruntu oluyor. İstanbul Yenibosna Nev Hyundai servisine götürdüm ama arabanın problemini teyit etmediler ve bunu ciddiye almamamı söylediler. Arabada vuruntu hala devam ediyor. Lütfen benim problemimle ilgilenmenizi rica ediyorum.

26 Eylül 2024 07:56 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Öncelikle Hyundai tercihiniz için çok teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Bölümümüzden bir Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, teşekkür, belge ve çözüm taleplerinizi öncelikle Hyundai Plazalarda görev yapan Müşteri İlişkileri Yöneticileri kanalıyla hizmet aldığınız Hyundai Yetkili Satıcısı ve Servisine iletebilirsiniz. Görüş ve taleplerinizi Hyundai Genel Müdürlüğü ile de paylaşmak isterseniz hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında müşteri ilişkileri uzmanlarımıza ulaşabilir; mesai saatleri dışında ve hafta sonları danışma hattımıza sesli mesaj bırakabilirsiniz. Sesli mesajlarınız için takip eden ilk iş günü sizinle irtibata geçilecektir. Müşteri İlişkileri Bölümüne internet sitemizdeki “Bize Ulaşın” Menüsü altında yer alan İletişim Formu ile de ulaşabilirsiniz Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Hyundai Müşteri İlişkileri

Hyundai Kona Şanzıman Problemi

Oğuz
29 Nisan 2024 11:369.945

"Erzurum Hyundai cihan tarafından şanzıman problemi giderildi çalışan arkadaşlar ilgililer özellikle yasin bey teşekkür ediyorum şimdilik bir arıza görünmüyor"

6 Yorum

Hyundai Servisinde Çözülmeyen Titreme Sorunu

Ali
23 Aralık 2024 18:384.269

İstanbul Maltepe'deki Hyundai bayisinden 2020 yılında araba aldık. Arabayı 3 kere servise götürdük, araç belli bir hızda...

1 Destek1 Yorum

Hyundai Tucson Şanzıman Da Titreme Kavrama Hatası Sorunun Çözülmemesi.

Muhammet
6 Ocak 2024 16:407.235

"Aracımı yetkili servise çağırdılar sorunum çözüldü assan Hyundai yetkilerine ve cihan grup bayisine teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Hyundai Accent Blue Arızası Nedir?

Hyundai Accent BlueArızası Nedir?

Abdullah
Hyundai Bayon Klima Ve Bagaj Sesi Sorunu