Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Hurmacı Müşfik Kurtlu Ve Bayat Hurma

20 Mayıs 2023 22:26

Müşfik firmasından birkaç kez sorunsuz alışveriş yaptıktan sonra farklı kişilere de önermiştim. Geçtiğimiz günlerde değerli bir dostum için yüklü bir miktar alım söz konusu oldu, ben de öneri olarak 3 farklı üründen 1er kg toplam 1000 TL civarında bir sipariş verdim.

Maalesef gelen ürünlerin biri kurtlu. Diğerleri ise tamamen stok ve bayat ürünler çıktı ve tamamını çöpe attık.Firmayı sadece bilgi vermek için aradığımda ilgili bir hanımefendi çıktı ve özür dileyerek yeni ve taze ürün göndereceğini söyledi.

Bir gün sonra ise başka bir beyefendi arayarak "elimde tüm ürünler aynı, siz geri gönderin parasını iade edeyim" dedi. Kurtlu ürünleri saklamak ve paketlemek gibi bir işlem yapmayacağım için geri göndermeyeceğimi söylediğimde ise sanki ben para istemişim gibi o zaman para gönderemem diye kapattı.

Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Hurmacı Müşfik Sipariş Edilen Hurmaların Kalite Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri İle İlgili Yaşananlar

08 Ocak 2024 12:11
Nisan sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 13:00
Fıstıkçı Şahap Bey Bozuk Kusurlu Ürün Satıp İadede Zorluk Çıkarması
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Tartılan Antep Fıstığı Ve Sarsılan Güven

15 Ocak 2025 16:48
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 23:05
Fıstıkçı Şahap Bey Kurtlu Bayat Kuruyemiş
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 14:11