Nisan sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 13:00

Bu fıstıkçı şahap'tan Cevizli sucuk ve 20 kg salça aldım. Cevizli sucuk cevizleri bayat ve acıydı yani resmen bozulmuş ürünü. Firmaya bildirdiğimde serin yerde bekletin dediler. Serin yerde bekleyince bozuk bayat cevizler tazeleniyor mu dedim. Cevap vermediler. Üsteleyince bizim yapacak bir şeyimiz yok dediler. Sonra aldığımız salçaları açtık. İçinden anlamlandıramadığımız değişik şeyler çıktı muhtemelen biberler saplarıyla birlikte salça oldu. Salçayı karıştırdıkça dehşete düştük içinden çok farklı şeyler çıkmaya başladı.

Firmaya ilettiğimizde onda bir şey yok ki onlar biberin sapıdır dediler. Biber sapının salçada ne işi olabilir ki. Uzun tartışmalar sonucu gönderin değiştirelim dediler. İade etmek isteyince de o zaman kargo parasını ödeyip gönderin dediler. Ben keyfi iade etmiyorum ki ürünleriniz kusurlu dedim. Buna rağmen kargoyu bana ödettiler. O kadar kötü ürünlerdi ki çoluğa çocuğa yedirilecek gibi değildi.

Mecbur kargo ödeyip iade ettim. Fakat hiçbir şekilde kusur kabul etmeyen bir firma üstüne ürün satışına kadar iyiler satış sonrası onları övmezseniz hele bir de ürünlerinin bozuk kusurlu olduğunu söylerseniz tavırları çok çirkefleşiyor hakaret bile ediyorlar. Hem suçlu hem güçlü halleriyle ürüne bozuk deyip iade etmek istedim diye hakkımı helal etmiyorum dedi ayrıca terbiyeden haberim varmıymış. 2. Alışverişimdi o firmadan ilkinde de sorun vardı zor bela hatalarını kabul edip iade almışlardı.

Antepli olduğum için firmaya 2. Bir şans vermek istemiştim ama tam bir fiyasko çıktı. Tüketici dava edeceğim tüm saldırır vaziyetteki yazışmaların ekran görüntüsünü aldım da o şekilde paramı iade ettiler. O firma sahibi erkan çekirdek Antep esnafı sizin gibi olmaz. Komşularınızdan dürüst ticaret öğrenin lütfen. Bir de buraya şikayet yazanlara bize yazın niye buraya yazıyorsun diyor. Ben ikidir kendilerine yazıyorum sonuç aynı. Yazıklar olsun bunlara.

Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Tartılan Antep Fıstığı Ve Sarsılan Güven

15 Ocak 2025 16:48

22 Mayıs 2024 17:12
Fıstıkçı Özdemirbey %90 Antep Fıstığı Saçmalığı!
Menekşe sonuçtan hiç memnun değil

Ziya Efendi Cezerye Ve Kuruyemiş Bayat Ve Kalitesiz Ürünler, Müşteri Memnuniyetsizliği Arttı

22 Nisan 2025 11:33
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 20:49
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 23:05
Fıstıkçı Şahap Bey Kurtlu Bayat Kuruyemiş