14 Eylül 2024 18:45

14.09.2024 tarihinde Gaziantep Huqqabaz da yemek yedim. Hayatımda bu kadar şımarık kendini beğenmiş bir işletme görmedim. Yemek yerken turşu sormuştum getirdiler. Abartmıyorum gerçekten sadece 2 çatal turşu istedim diye 88 TL ücret yazmışlar. Garsona sorduğumda her şeyin bir bedeli olduğunu, şirket politikasının bu şekilde olduğunu belirtti. Siparişlerde de değişiklik yapamıyoruz siz istediniz diye bu seferlik yapılmış gibi de bir cümle kurdu. Kaldı ki sipariş verirken benim menüde bir değişiklik talebim olmamıştı, sadece kremalı makarna ile cheddar soslu tavuk arasında kalmıştım, siparişi alan garson yardımcı olmak için tavuğun yanındaki makarnayı kremalı olarak değiştirebileceğini söyleyince o şekilde olsun o zaman dedim. Ben şirket politikasında ya da 88 lirasında değilim, sadece menüde böyle bir ücretlendirme bulunmuyor, turşu ücreti yazmıyor, neye göre 88 TL bedel yansıtıldığını anlamadım. Densizce konuşan personelin tavrından da rahatsız oldum. Sanki kahve içmeye gelmişim de turşu istemişim ücretine laf ediyormuşum gibi yani bu ne saçmalık yemek yiyorum zaten. Menüde yazmayan bir ürünü vermeyin o zaman, veriyorsanız da zahmet olmazsa ikram edin,2 tane turşuyla işletmeniz batmaz. Ben sizden ikram çay falan beklemiyorum farkındaysanız diyorum, etmiyoruz zaten diyor. Her şeyin bir bedeli varmışmış. Şirket politikalarında ikram yokmuşmuş. Kabalık deseniz var kibir deseniz var. Bir müşteri gider diğeri nasılsa gelir kafasında çalışan kontrolsüz bir işletmeden başka bir şey değiller. Menüde yazmadıkları şeyi kafalarına göre ücretlendirme yapıyorlar şaka gibi. Adisyon da şurada dursun utanacaklarını da sanmıyorum ama.

Yanıltıcı Fiyat Bilgisi Ve Çözüm Bulunamayan İftar Deneyimi

08 Mart 11:56
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Karışıklığı Ve Personel İlgisizliği Yaşadım

Begüm
13 Temmuz 2025 20:44
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
01 Haziran 2025 15:43