Levent sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Watch 4 Pro Saatten Temassız Ödeme Yok

02 Ekim 2023 17:33

Saat ile temassız ödeme yapayım diye halihazırdaki en pahalı ve gelişmiş saati Watch 4 Pro aldım. Samsung'da wallet olduğu gibi Huawei'de de cüzdan var. Ama cüzdan uygulamasına banka kartı ekleyemiyorsunuz çünkü desteklenen ülkeler arasında Türkiye yok. Meğer sadece Akbank için temassız ödeme kullanılabiliyormuş. Gittim Akbank'tan hesap açtım sırf saatle temassız ödeme yapabileyim diye. Bir de ne göreyim sadece watch 3 ile uyumluymuş. Ben böyle şey görmedim. Saate de telefona da Akbank uygulamasını indirdim ama saatteki uygulama çalışmıyor. Çünkü telefondan Akbank'a girince direkt öde seçeneğini tıklayınca eğer akıllı saat bağlıysa orada akıllı saat ile öde seçeneği çıkıyor. Saat bağlı değilse çıkmıyor. Tıkladığınızda da "kart bilgilerine ulaşıyoruz. En kısa sürede kartların listelenecek diyor oradan da öte gitmiyor. Müşteri hizmetleri de bilmiyor. Anlamadığım şu daha düşük model desteklerken üst modelinin desteklememesi nedir bunu anlayamadım. Üzerinde çalışıyoruz ya da geliştiriyoruz, Huawei için ne kadar zor olabilir ki watch 3 teki uygulamayı watch 4 e uyumlu hale getirmek? Ben böyle saçma şey görmedim. E-sim yeni numarayla çalışıyormuş, aynı numara desteklemiyormuş operatör ile ilgiliymiş. E Huawei, Apple nasıl anlaşmış da kullanılabiliyor da sen niye anlaşma sağlamıyorsun da kullanamıyoruz, operatöre suç atıyorsun? 506K bandında telefon satmayı 20k ya saat satmayı biliyorsun ama saatte e-sim? Kullanılamıyor. Saatte NFC? Kullanılamıyor. Ne yapayım o zaman hiçbir işe yaramayacaksa? Ne zaman gelecek bu watch 4 Pro saate Akbank NFC ödeme özelliği onu merak ediyorum?

profile profile profile

Yorumlar (10)

Can

Merhaba, Bugün İş Bankası'nı arayarak kartımı kapatmak istediğimi belirttim. Kapatmamam için MaxiPuan tanımlayıp, şikayet kaydımı aldılar. Biliyorsunuz ki İş Bankası Samsung akıllı saatlere bu desteği veriyorlar. Yani halihazırda altyapıları var zaten. Lütfen İş Bankası'nı arayıp, bu desteğin Huawei cihazlara da verilmesi için şikayet / talep oluşturun ki bu konuda bir talep olduğunun farkına varsın banka. Kredi kartınız / hesabınız varsa "kapatıp bu konuda destek veren Akbank'a geçeceğinizi", kartınız yoksa "açmak istiyorum ama böyle bir destek veriyor musunuz" diyerek konuyu müşteri temsilcisine iletin. Lütfen müşteri temsilcisinin kayıt alıp konuyu yetkililere ilettiğinden emin olun. 5 - 6 bin TL'lik saatlere verdikleri hizmeti, 20 bin liranın üzerinde para verdiğimiz saatimizle kullanamıyoruz. Ha çok mu önemli, değil. Ama hoş değil, bu durumu kabul etmiyorum, siz de etmeyin lütfen.

Bülent

Huawei Watch 4 Pro ile artık temassız ödeme yapılabiliyor.

Bülent

Mayısta güncelleme gelmişti yeni devreye alındı sanırım. Sadece Akbank var şu an diğer bankalarla ilgili çalışma var mı bilmiyorum. Güncelleme otomatik seçili değilse resmini paylaşıyorum.

Merhabalar yeni bir güncelleme mi geldi acaba? Bir de Garanti Bankası da çalışırmı acaba

Salih

Pardon Levent bey bendeki gt 4 bunda NFC ile ödeme yapabilir miyim. Teşekkür ederim.

Levent

Sitesinden 1 dakika önce kopyaladım ve buraya yapıştırıyorum Huawei Watch 3 ile yapılabilecek, diğer modellerde de canlıya alınması için çalışmalar sürmektedir. Yani hayır ödeyemiyorsunuz maalesef maalesef. Başka ne işe yarayacaksa artık... Yok yok yok

Salih

Levent bey merhaba. Bende bu saatten almış bulundum. NFC var diye. Siz ne yaptınız acaba. Bana bir yol gösterirsiniz. Teşekkür ederim.

Erdem

Saat parasının hakkını vermiyor birçok işlem yapılamıyor banka ile ödemeler cırt WhatsApp Telegram görüşmeleri cırt 23 bin liralık saat ama beşparaetmez

Tayfun

Geçmiş olsun kardeşim bende Huawei Watch Gt 4 aldım 1 hafta oluyor dediğin gibi teknik özelliklerinde var yaşıyor ama maalesef NFC ve EKG özellikleri yok. Bende şikayet ettim. Merakımı bağışla ama sen nasıl saate Akbank uygulamasını indirdin ben her şeyi denedim yapamadım?

Levent

İndirsen de kullanamıosun çünkü şu an sadece gt3 proda galiba, çalışıyor sadece ona uygun yapmışlar. Sorunca da üzerinde çalışıyoruz en kısa zamanda gelecek diyorlar. Benim saatte uygulamalar var ona girip oradan Akbank yazıp bulup yükledim.

Huawei Saat Esim Desteği Ve NFC İle İle Ödeme

Selim