Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Ve Genpanın Akıl Almaz Fiyat Ve Hizmet Politikası

Sertaç
11 Ekim 2023 16:11

Huawei'nin anlaşmış olduğu yetkili servis Genpa ile birlikte hizmet yetersizliği. Servis fiyatları aşırı pahalı, çağrı merkezi elemanları bilgisiz ve ilgisiz. Ürün teslim ederken 400 lira arıza tespit bedeli alınıyor ve deniyor ki cihazınızı yaptırırsanız bu fiyat ücrette düşülüyor ama cihaz yaptırmaya kalktığınızda 5 bin liralık telefona 20 bin liralık tamir bedeli çıkarılıyor. 7 ila 10 gün içinde en geç bilgi verilir. Ücret onayı için diyorlar siz arayıp sormasanız ne bir arayan ne mesaj atan ne de mail atan var. Aradığınızda konuştuğunuz çağrı merkezi personeli bilgisiz ve teknik servise bağlamasını istediğinizde yetkim yok diyor sonrasında sizi hatta bekletip kendi teknik servise ulaşmaya çalışıyor. Sözde ulaşamıyor ve yoğunluktan dolayı olduğunu söylüyor. Ulaşır ulaşmaz size dönüş sağlayacağını söylüyor fakat aradan 48 saat geçmesine rağmen herhangi bir dönüş yine sağlanmıyor. Bu sırada Huawei den dönüş sağlıyorlar ama fiyatlarının pahalılığının kendileri de farkında ve siz olsanız yaptırır mıydınız sorusuna kendi personelleri bile cevap veremiyor. 60 bin liralık cihazın board u 18 bin lira 5 bin liralık cihazın board u 15 bin lira bu akla mantığa yatacak bir fiyat değil. Sorununuzu anlatıyorsunuz sadece haklısınız denilmesinden başka çözüm yolu sunacak bir seçenek yok. Diyorlar ki cihazınız eski parçası zor bulunuyor. Cihaz eskide antika mı kardeşim bu cihaz. Cihaz bedelinin 4katı parça fiyatı mı olurmuş nerede görülmüş böyle bir şey. Ayrıca yetkili servisin arıza tespit bedeli aldığı nerede görülmüş. Mate 10Pro'nun ön paneli değişmeden ahize ve mikrofonu değişmiyor mu? İlla tüm ekranın değişmesi mi gerekiyor? Koskoca Huawei servisi bunu yapamazken mahalle arasındaki bir telefoncu nasıl yapıyor. Normalde ayrı ayrı değişebilecek parçalar bütünmüş gibi anlatılıyor ve sağlam olan parçalar da paket halinde uçuk fiyatlara değiştirilmek isteniyor. Ucuz olan parçaları değiştirmek istediğinizde sadece bu parça değişimi olmaz diğer parçalar kusurlu iken bu parçayı değiştirmek riskli telefonunuza zarar verebiliriz o yüzden bu parçayı değiştiremiyoruz gibi uydurma cevaplar veriliyor çünkü neden o parçayı değiştirirse başta aldığı 400 lirayı düşecek. Aldığınız parayı hak etmiyorsunuz. Paramın geri iadesini talep ediyorum. Edilmezse de size bu parayı helal etmiyorum. Başkaları da aynı sorunları yaşamasın diye uzun uzun yazıyorum. Genpa pişmanlıktır. Bu servisle anlaşma yapan firmalar da bence anlaşmalarını iptal etmeli onlarında ismini kötüye çıkardığını düşünüyorum.

Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan

07 Kasım 2023 00:20
huawei-ve-genpa-teknik-servis-tarafindan-magdur-edildim-1.pdf

Ahmet
30 Kasım 2023 19:22
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
13 Ağustos 2023 18:38