Huawei Resmi WhatsApp Uygulaması Erişim Sorunu

Huawei Resmi WhatsApp Uygulaması Erişim Sorunu
28 Şubat 2024 20:07

Huawei P40 Lite cihazımı 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum ve bu süre zarfında WhatsApp uygulamasını resmi sitesinden indirerek kullanmama rağmen, 'hesabınız kapanacaktır' şeklinde uyarılar almaya başladım. Ne yapacağımı bilemediğim için uygulamayı aynı şekilde kullanmaya devam ettim ve bir gün hesabım kapandı. Farklı cihazlardan hesabıma giriş yapabilmeme karşın, Huawei P40 Lite cihazımla uygulamaya hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Hem Huawei AppGallery'den hem de WhatsApp'ın kendi resmi sitesinden uygulamayı indirmeme rağmen WhatsApp'a giriş yapamıyorum. Bu markanın ürünlerini son kez kullanıyorum çünkü yıllarca HarmonyOS güncellemesiyle geleceğiz demelerine rağmen, söz verilen cihazlara güncelleme gönderilmemiş ve belli bir süre sonra güvenlik güncellemeleri dahi kesilmiştir. Müşteri mağduriyetine duyarsız kalan bu markadan başka ne beklenebilir ki? Cihaz ne kadar hızlı olursa olsun, bu durumu kabul etmiyorum ve sorunumun acilen çözülmesini talep ediyorum.

Hatice
Hatice

Benim de bugün başıma geldi aynı olay halledebildiniz mi siz

Doğukan

Hayır hiçbir şekilde halledemedim. Farklı telefondan numaram ile WP ye giriş yapıp şahsi telefonuma yansıttım numaralar gelmedi diye o telefona bütün numaraları ekledim bu şekilde bir çözüm yolu buldum. Başka çaresi de şu an için yok.

WhatsApp Hesabım Haksız Yere Kalıcı Olarak Kapatıldı, Mağdurum!

Berat
16 Eylül 2025 09:41

Meryem
18 Şubat 2024 18:28
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Huawei P40 Lite Kullanıcılarının WhatsApp Yasağı Mağduriyeti Çözüm Bekliyor

Deniz
16 Eylül 2025 23:00
huawei-p40-lite-kullanicilarinin-whatsapp-yasagi-magduriyeti-cozum-bekliyor-1.jpg
Huawei Kategorileri