Asan sonuçtan çok memnun

HP 255 G8 Laptop Şarj Sorunu: Kullanım Keyfini Kaçırıyor

12 Ekim 2024 21:42
Asan'ın Teşekkür Mesajı
“Gerekli ilgiyi gösterdikleri ve sorunun çözümüne yardımcı tavırlarından ötürü teşekkür ederim”

Merhabalar, 9 ay önce BİM mağazasından HP 255 G8 laptopunu aldık ve bu süreç içerisinde sadece film ve dizi izleyerek geçirdik. Bugün yine film izlerken, laptop şarjdayken birden şarj almayı kesti ve hala garantisi var.

Yukarıdaki durumun çok benzerini ben de yaşıyorum. HP 255 G8 BİM laptopum şarj olmuyor, ertesi gün tekrar şarja takıyorum bazen 30 Sn., bazen 1 dakika, bazen 2-3 dakika bazen 15-20 dakika şarj oluyor. Sonra kendi kendine şarj etmeyi durduruyor. Fişi tekrar takıp çıkarınca bazen şarja başlayıp aynı şekilde daha sonra kesiliyor. Bazen de bir daha şarj etmiyor. Laptopu doğru dürüst kullanamıyorum. Yetkililerden sorunumuzun giderilmesini rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

14 Ekim 2024 16:11

Yazımın yayımlanmasının şimdilik bekletilmesini istiyorum. HP yetkilileri ile iletişime geçtim. Sonuca göre sizlere yeniden bildirinde bulunacağım. Teşekkür ederim.

14 Ekim 2024 17:37 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Kasım 2024 13:12

Arıza ile ilgili müşteri temsilcileri son derece uyumlu ve anlayışlı bir yaklaşım sergilediler. Arızanın şarj kablosundan kaynaklandığı tespit edildi ve yenisinin gönderiminin derhal yapılacağı ifade edildi. Teşekkür ediyorum

04 Kasım 2024 13:20

Alper
25 Ağustos 2024 00:08
Rıdvan sonuçtan çok memnun

Rıdvan
07 Ağustos 2025 09:46
"Çok teşekkür ediyorum mobil çözüm sonrası arıza tespit edilip şarj cihazımın arızalı olduğu tespit edildi yeni ürün ücretsiz olarak 4 günde elime ulaştı harika bir deneyim"

Murat
30 Mayıs 2025 23:40
Melih sonuçtan çok memnun

HP Soket Gevşek Ve Şarj Almıyor

Melih
08 Temmuz 2024 12:05
"Müşteri temsilcisi ve kargocu olsun gayet ilgilendiler 15 günden kısa sürede vermiş olduğum kargo adaptör değişimi yapılarak geri geldi çok memnunum sorunun giderilmesi hakkında. Teşekkürler..."

Sinan
19 Ağustos 2024 23:08