24 Mayıs 2024 14:47

House of Superstep (E*** H****** yani) ten iki adet Lacoste Neo sneaker aldık, benimki sorunsuz geldi fakat eşim için yollanan ayakkabının biri 36 diğer eşi ise 38 numara geldi. Duruma şaşırsak ta aradık yönlendirdiler. Kargo yaptık ve para iadesini beklemeye başladık. Sonra siteye kurduğumuz stok uyarısı sebebiyle tekrar ayakkabının stoğa girdi bildirimi gelince tekrar satın aldık. Hemen fakat şaka gibi aynı ayakkabıyı yine aynı numara hatalarıyla paketleyip bize yollamışlar... Bu arada o ayakkabının farklı satış mecralarda aynısını bulmamıza rağmen House of tan aldık diye stoklarını da kaçırmış olduk. Hiç mi son kontrol yapılmıyor. Aynı müşteriye 2. Defa bunu yapabiliyorsunuz. Bu devirde. Bir de işimin gücümün arasında tekrar kargo vs ile uğraşmak durumunda kalıyorum. Gerçekten şok edici bir süreç yaşadık. Daha da alışveriş yapmam.

24 Mayıs 2024 15:13 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, HOUSE OF SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Halime sonuçtan hiç memnun değil

Siparişler Teslim Edilmedi, İade Alınmadı, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

06 Kasım 2025 13:57
Hasan sonuçtan çok memnun

02 Ağustos 2023 19:58
SuperStep Fiyatı Zamlanan Ürünümü Stok Bahanesiyle İptal Etti
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2025 11:45

Hilal
18 Temmuz 2024 14:27
Houseofsuperstep Puma Ayakkabı Şikayeti
Emine sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 19:32