House Of SuperStep Uptempo 10 Günde Yırtıldı!

28 Ekim 2024 12:48
27 Ekim 2024 17:40

House of step adlı mağazadan daha önce uptempo ayakkabı aldım onda da aynı şekilde çatlama oluştu bir şey olmaz dediler 1 ay sonra açıldı götürdüm incelemeye verdim red yedi 10 gün önce gidip yeni bir uptempo aldım 6900 TL ödedim 10 günde yine aynı çatlak meydana geldi katlanma noktasının olduğu yerde geliyor meydana bu durum ben sadece yürüyüş için kullandım hiçbir şey yapmadım ayakkabıyla şimdi yine incelemeye göndereceğim yarın video kanıtıdır incelemeden red gelirse faturasıyla gününü öncekinin videosunu buraya bırakacağım pişman olursunuz sakın bu mağazadan alışveriş yapmayın

28 Ekim 2024 13:20 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, HOUSE OF SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

28 Ekim 2024 13:21

Ben ürünümü yarın getireceğim İzmir'deki İstinyePark AVM ye değişime vereceğim her şey kanıtlı faturada var kaç gün önce aldığıma dair bakalım süreç ne olacak

28 Ekim 2024 15:39

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, HOUSE OF SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Murat sonuçtan hiç memnun değil

İlk Alışveriş İndirimi Şartları Belirtilmediği İçin Yanıltıcı Reklam

19 Mart 10:17