Şensu sonuçtan hiç memnun değil

Hotels.com Hotel.com Canlı Muhatap Bulamama. Otel Rezervasyon İptali

25 Nisan 2024 22:52

Hotel.com üzerinden yaptığım rezervasyonu iptal etmek istedim. Hotels.com otelle iletişime geçin, bizimle ilgili değil diyor. Otelle iletişime geçtim. Onlarda ödeme hala hotels.com'dan bize iletilmediği için biz iptal edemiyoruz. Hotel.com iptal etmeli diyor. Herkes topu birbirine atıyor. Üstelik yapay zeka dışında canlı bir muhatap bulamıyorsunuz Hotels.com'da. Yapay zeka da 24 saat içinde dönerim dedi ancak daha uzun süre geçmesine rağmen herhangi bir geri dönüş olmadı. Paramı bir türlü geri alamıyorum. Doğrudan iade etmiyoruz deseler bile bundan iyi.

06 Mayıs 2024 11:38 (Şikayetten 10 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerini telefonla arayarak, mail göndererek veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Bizi pazartesi ila cuma, 09.00-18.00 saatleri arasında aşağıdaki numaralardan arayabilirsiniz: Saygılarımızla, Hotels.com

Şensu
Şensu
06 Mayıs 2024 14:38

Şikayetime bile 10 gün sonra dönüş yapıyorsunuz. Telefonla arayarak kayıt oluşturmuştur zaten. Ama yapay zeka dışında bir muhatap yok. Sonra mail attım. Ona da çok geç bir geri dönüş oldu ve o da tatminkar değildi. Tamamen hayal kırıklığısınız

Banu
Banu

Merhaba ödemenizi aldınız mı peki biz 2 aydır alamadık iade gerçekleşti dediler ancak kart bilgilerini yanlış girdikleri için bizim kartımıza para gelmedi düzeltin diyorum yapamıyorlarmış 2 aylık hesap özeti gönderdim gelmedi para diyorum hala ve hala biz ödedik diyorlar

02 Şubat 2024 12:16
Resul sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 14:36
Hotels.com Rezervasyon İadesinde Müşteriyi Mağdur Ediyor
Nurşah sonuçtan hiç memnun değil

Nurşah
09 Temmuz 2025 17:57