Salih sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 00:37

Ebebek sitesinden satın aldığımız akülü arabayı Horoz Lojistik tarafından teslim aldık. Paketi açtığımızda ürünün birçok yerinden kırık olduğunu gördük. Kargo şirketine şikayetimizi ilettik. Ebebek
müşteri hizmetleriyle iletişime geçtik, sağ olsun değişimi yaptılar ve ikinci kez gönderim sağladılar. Ürün yine Horoz lojistikle geldi ve gelen kargo personeline bu kez yanında paketi açmak istediğimizi ve eğer hasarlıysa tutanak tutmasını istedik. Kargo personeli bu isteğimizi kabul etmeyerek, bize ürünün teslim tutanağını imzalatmaya çalıştı. Bizde ürünü kontrol etmeden imza atmayacağımızı ve kendisinden şikayetçi olacağımızı söyleyince kargomuzu aracına yükleyip teslimatı gerçekleştirmemiştir.
Horoz Lojistik ve ilgili personelinden şikayetçiyim.

20 Mart 2024 09:48 (Şikayetten 9 saat sonra)
20 Mart 2024 10:08

19.03.2024 tarihli şikayetimiz ile ilgili bugün (20.03.2024) Horoz Lojistik tarafından iletişim sağlandı. Kargonun tekrar teslimata çıkacağını ama teslimat sırasında paketin içeriğini kontrol edemeyeceğimizi söylediler. Ancak kargo paketinin dışında bir hasar mevcutsa bunun için hasar tespit tutanağı tutturabileceğimizi söylediler.

25 Mart 2024 12:37
horoz-lojistik-hasarli-kargo-teslimati-1.jpg

17.02.2024 tarihinde sipariş verdiğimiz ürünümüz 25.03.2024 tarihi itibariyle (yaklaşık 1,5 aydır) hâlâ elimize geçmedi. Horoz Lojistik ve Ebebek'le defalarca iletişime geçmemize ve şikayetlerimize rağmen bize hâlâ ürünümüzü sağlıklı bir şekilde teslim edemediler. Şu anda kargomuz Horoz Lojistik tarafından bekletilmektedir. Ve mağduriyetimiz hâlâ devam etmektedir.

09 Nisan 2024 13:04

Siparişimiz yaklaşık 2 ayın ardından nihayet 06.04.2024 tarihinde teslim edilmiştir. Maalesef bizim için çok kötü bir tecrübe oldu. Özellikle Horoz Lojistik kargo personelinin yaklaşımı ve davranışları hiç insancıl değildi. Müşteri hizmetleriyle de defalarca iletişime geçmemize rağmen zamanında ve yeterli hizmeti sağlayamadıklarını belirtmek istiyorum.

11 Haziran 2025 12:06
kayip-kargo-ilgisiz-musteri-hizmeti-ve-yaniltici-bilgilendirme-1.pdf
Melek sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2025 09:47
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 10:56
Tuğba sonucu yetersiz buldu