Mert sonuçtan memnun

Hop Scooter İle Yaşadığım Kabus

18 Haziran 2023 02:00

17 Haziran 2023. Cumartesi pazara bağlayan gece, Ankara/Altındağ (ASKİ Metro Çıkışı) Hop marka Scooter ile kısa bir yolculuk yapmak üzere. Bulunduğu konumdan aldım ve. Park ettim (AKM Metro çıkışı ki halihazırda başka bir Scooter daha vardı) ancak hizmet bölgesi dışındasınız uyarısı ile karşılaştığım için. Maalesef bitir tuşu çalışmadı. Müşteri hizmetleri saat gece 12'den sonra çalışmadığını. Telesekreter söyledi Bu arada. Yaklaşık bir saat, hop firmasının sosyal medya. Elektronik posta. Ve benzeri uygulamalar üzerinden. Herhangi bir yetkilisine ulaşmaya çalıştım. Ancak bu durum da başarısız oldu. Scooter'ı aldığım yere geri götürdüm, yine kapsama alanının içinde olmadığını bildirerek sürüşü bitirmeme izin vermedi. Son çare olarak 155 Polis İmdat ve 153 belediyenin çağrı merkezlerini arayıp durumu bildirdim. Bu arada Scooter ile bütünleşmiş bir şekilde 72 dakikayı tamamladık. Scooter'ın uygulama üzerinden kayıtlı kredi kartlarımı kullanıma kapattırdım, yaptığım telefon görüşmelerinin haddi hesabı yok... Neden sonra cihaz kendini hizmet bölgesi içerisinde addederek sürüşü bitirmeme izin verdi? Sorarım size bu kadar mağduriyetimi kim karşılayacak? Son olarak şunu belirtmeliyim ki hop pişmanlıktır. Müşteri hizmetleri, destek, destek@hop, kim varsa bana ulaşsın.

Not: 72 dakika karşılığında 196.37 kuruş ödemeyi kesinlikle kabul etmiyor, mağduriyetimin giderilmemesi halinde, tüm haklarım saklı kalmak koşuluyla gerekenin yapılmasını istiyorum.

Mert
Mert
18 Haziran 2023 10:48

Sabah 9 saatlerinde dönüş yaptılar, ücretimin sadece sürdüğüm kısmını ödedim. Böylelikle durumun maddi kısmı çözüldü ancak bir daha Hop şirketine güvenir miyim, bilmiyorum.

Scheveningen sonuçtan memnun

Scheveningen
19 Haziran 2023 03:13
"Aynı gün içerisinde sabahleyin ücret iadesi gerçekleştirildi ve ayrıca bir hediye de verildi. Kendilerine teşekkür ederim."

Hop Scooter Kırmızı Bölge Hatası

21 Haziran 2023 02:32
Onur sonuçtan memnun

29 Mayıs 2023 16:18
"✋🏻. Teşekkürler..."
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 01:46

06 Mart 2024 23:02