Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 18:18

2019 da aldığım bu ürünün tamburu yırtık çıktı. 3 senedir tişörtlerde ufak delikler oluyordu neden olduğunu bulamadık. Bugün tesadüf kurutmanın içinden çorap çıkartırken önde bir şey geldi elime bir baktım tambur yırtık. İlk defa böyle bir şey gördüm. Tambur sadece donuyor bu kadar mi kalitesiz olur bir ürün.

04 Aralık 2023 09:10 (Şikayetten 1 gün sonra)
05 Aralık 2023 00:33

Bugün beni aradılar görüşemedim. Sonra aradım 5 dakika müşteri temsilcisine bağlanmam surdu sonunda müşteri temsilcisi ile görüştüm arayacaklarını söyledi. Hala dönüş olmadı ve yaptığım araştırmada coğu kurutma makinesinde yasanan kronik sorun olduğunu gördüm. Kendim aldım başkasına aldırdım. 1 adette ablama hediye aldım. Bu sorun hepsinde olacaksa pişman oldum.

11 Aralık 2023 18:59

Kaç gündür arayan soran yok makine bozu 2 sefer aradım dönecekler hala. Hoover pişmanlıktır.

20 Aralık 2023 10:36
Hoover Kurutma Makinesi Yırtık Tambur

Hoover kurutma makinesi ile ilgili 2 haftadır ne arayan ne soran var 2 sefer aradım. Kayıt bıraktım arayacaklar dendi arayan kimse yok. Dünyanın en büyüğü olduğunu iddia eden canddy Group sınıfta kaldı. Kurutmanın tamburu yırtıldı. İlk defa böyle bir olay görüyorum. Bir çok kurutması da yasanan sorun. Hoover kurutma makinesi Alman en büyük pişmanlığım oldu.

29 Aralık 2023 00:14

Hooverden kimse aramadı ürüne sahip çıkan yok. Servis geldi ve ilk defa kurutma makinesi yırtılması olduğunu gördüğünü söyledi. Hatta ilk aldığımdan beru sesliydi dedim oda zaten bu ses normal değil dedi. Kendim yaptırıyorum ve 4.500 TL masrafı var. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Hoover sakın almayın müşteri hizmetleri ve geri dönüş sıfır. Pişmanlıktır Hoover.

İzzet sonuçtan hiç memnun değil

İzzet
09 Ocak 17:18
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Sorunları Ve Çözüm Arayışı

Gülay
12 Aralık 2024 11:28
Seniha sonuçtan çok memnun

Seniha
21 Aralık 2024 21:43
"Çok hızlı bir çözüm oldu keşke buraya kadar taşınmasaydı olay ve ilk firmayı aradığımızda çözülseydi. Servis elemanı ile ilgili şikayetimi tekrardan ilettim umarım o da en kısa zamanda çözülür. Teşekkürler..."
Hoover Kurutma Makinesi: Garanti Kapsamında Hayal Kırıklığı
Hoover Kurutma Makinesi: Garanti Kapsamında Hayal Kırıklığı
İlker sonuçtan çok memnun

İlker
26 Ekim 2024 12:16
Yeni Makine Kurulumunda Sürekli Sorunlar
Yeni Makine Kurulumunda Sürekli Sorunlar
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
06 Mart 02:45