Tc Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Makinesi Problemi Giderilmemesi

Hoover Çamaşır Makinesi Problemi Giderilmemesi
Tc Ramazan
05 Aralık 2023 20:43

Biz Hoover marka çamaşır makinesi aldık. Makineyi alana kadar 'çok iyi, sorunsuz' denildi ve ek garanti için ücret ödedik. Ancak ürünü aldığımız günden itibaren Hoover marka çamaşır makinesinde sürekli sorunlar yaşadık. Makineyi çalıştırırken iki kişi zor tutuyoruz ve sallantıdan dolayı mutfak dolapları hasar gördü. Bolu'da bulunan Hoover servisi sorumsuzca ilgilenmiyor. Hoover genel merkezini arayarak arıza kaydı bıraktım, servisi zorla eve getirebildik. Servis yetkilisi ile makinenin videosunu çekerek sorunu gösterdik ama tarafımıza herhangi bir dönüş yapılmadı.
Yapılan ek garantide makinenin değişimi de belirtilmiş olmasına rağmen, kimse ilgilenmiyor. Sorduğumuzda Hoover firmasının el değiştirdiği ve ilgilenilmediği söyleniyor. Bu nedenle mağdur durumdayız. Satış sonrası hiçbir destek alamadık. Böyle sorumsuz bir markayla karşılaşmamız kabul edilemez. Yaşadığımız olayları ve makinenin servis sorumlusuyla çektiğimiz videoyu tüm sosyal medyada ve haberlerde yayınlayacağım. Böyle bir sorumsuzlukla karşılaşılması mümkün değil.

06 Aralık 2023 10:01 (Şikayetten 13 saat sonra)

Vesile
02 Aralık 2024 20:13

Özlem
13 Ocak 2025 19:32
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

Bircan
26 Ocak 2024 14:50

Bilge
11 Haziran 2023 20:58
Hoover Bozuk Çamaşır Makinesi Sattı Ve Hiçbir Şey Yapmadı
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Makineleri İçin Çözüm Bekleyen Müşteri

Güneş