Talip sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Ayıplı Ürün Satması Servis Bilgisizliği

Talip
19 Ağustos 2024 18:30

Ürünü alalı 1 yıl dolmadan su kaçırma arızası problemiyle servisi çağırdım. Gelen servis problemi çözmeden gitti, tekrar aradığımda kartın değişmesi gerektiğini söylediler. Kartın yanmış olduğunu belirterek tekrar geldiler ve makineyi alıp servise götürdüler. Orada ikinci el bir kart takıp tekrar getirdiler. Sonrasında problemin çözülmediğini, sıkma programlarının ve işlevde olan programların çalışmadığını belirttim. Kısa programlarda makineyi kullanmamız gerektiğini bildiren servis elemanı, makinenin işlevlerinin çalışmadığını belirterek tekrar çağırdık. Yeni bir kart alarak gözümün önünde değiştirdiler. Bu sefer makinede olmayan problemler çıkmaya başladı. Sıkma yapmamaya ve eski makineler gibi çalışmaya başladı. Makinemiz tam 6 defa gelmesine rağmen, her gidişinde farklı bir problem ve arıza ile geri geldi. Servisinizi aradığımda yüzüme telefon kapatılıyor. Servisiniz sıfır makinemi bozdu veya ayıplı mal sattınız. 7 veya 8 aylık makinenin yenisi ile değişmesini talep ettim, hala servisin tamir edebileceği bir şey diyerek servisi göndermeye çalışan Hoover yetkilileri, sizlere sesleniyorum: Tam 6 kez gelen eleman makineyi getir götür yaparak bozdu ve su arızası ile ilgili olan problem yeni tangır tungur sese bıraktı. Ürünün çalışmasını yüklüyorum. Ne servis ağınızdan ne de müşteri hizmetlerindeki çalışanlarınız bilgi sahibi insanlar değil. Alacak olanlara söylüyorum: İzleyin görüntüyü, 7 ay sonra makineniz bu halde ve muhatap bulamayacaksınız. Konuyla ilgili tüketici hakem heyetlerine başvuru yapacağım ve yasal olan hakkımı alacağım. Ayıplı mal sattınız, arkasında durmuyorsunuz!

20 Ağustos 2024 09:09 (Şikayetten 14 saat sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
30 Aralık 2023 15:11
Hoover Marka Çamaşır Makinesi Su Kaçağı Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 21:08
Seda sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 14:17

Hasan
10 Mart 2024 10:33
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Hande
14 Kasım 2023 10:50