Erol sonuçtan hiç memnun değil

Honor Tablet Pad X9 Servis Deneyimi

01 Temmuz 2024 16:11

Eylül 2023 tarihinde almış olduğum tablette şarj sorunu meydana geldi. KVK servisine gönderdim, cihazın kasasında yamukluk ve darbe olduğunu söylediler. Gönderdiğimde tabletim çalışıyordu, hiçbir sorunu yoktu, sadece şarj olmuyordu. Şimdi bana kasa değişimi için 2530 lira ücreti çıkarıyorlar. Servis hizmeti hiç iyi değil. Honor pişmanlıktır. Bilindik markalar daha güvenilir. Müşteri hizmetlerinde konuştuğum bayanın bile Türkçesi bozuktu, sanki bir yabancı ile konuştum.

09 Temmuz 2024 11:09

Birkaç gün önce honordan arandım ve sorunun çözüleceği söylendi ama KVK ile iletişime bile geçmemişler tamamen yalan söylenmiş bana servis aradı beni tekrar Honor ile iletişime geçmemi söyledi bende tabletin iadesini istedim yakında Espark (Eskişehir) de tablet kırma vedeosu çekeceğim

09 Temmuz 2024 16:46

Yeni gelişmeler oldu KVK servis ile irtibata geçeceğini söyleyen ve sorunu çözeceğini ifade eden Honor müşteri hizmetlerinin birbirlerinden haberleri yok beni bir hafta oyalamışlar KVK servisle iletişime geçileceği söylenmişti KVK böyle bir iletişimin olmadığını ifade etti insanlara yalan söylüyorlar KVK servis ise hala şarj sorunu olan tabletin kasası değişecek diyor anlaşılır gibi değil üstelik 2500 TL para istiyorlar bunlar tam düzeni kurmuş ben aldım pişman oldum

11 Temmuz 2024 15:24

Honor markasi pişmanlıktır şarj sorunu olan tabletimi Honor ile iletişime geçerek KVK servise ücretsiz gönderdim fakat tabletin kasasında yamuk var diyerek ekranında camında çizik dahi olmayan tableti defalarca Honor ile iletişime geçmeme rağmen kargo ücreti yansıtarak geri gönderdiler

11 Temmuz 2024 17:49

Honor tabletim şarj sorunu çözülmeden KVK servis tarafından geri gönderildi fakat tabletin koruma cami çıkarılmış yetkilileri aradım rutin uygulama dediler sorunum şarj sorunuydu kasada yamukluk var diyerek 2500 TL ödememi istediler kabul etmedim hiçbir işlem yapılmadığı gibi tabletteki 500 liralık koruma camını da çıkartıp bana maddi zarar verdiler kendilerini aradım arızanın tespiti için rutin uygulama olduğunu söylediler ve benimde bu saçmalığa inanmamı istiyorlar

Sare sonuçtan memnun değil

Honor Pad9X Tabletim Şarj Almıyor, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

Sare
20 Ekim 19:42
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Honor Pad X9 Şarj Problemi Ve Garanti Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Sefa
07 Mayıs 18:24

Satış Sonrası Hizmet Veremeyen Ciddiyetsiz Honor Türkiye

Burkay
11 Haziran 2024 02:07
Satış Sonrası Hizmet Veremeyen Ciddiyetsiz Honor Türkiye
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Honor X9 Tablet Mağduruyum

16 Eylül 2024 20:46