Burak sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Honda Civic'te Beklenmedik Sesler!

26 Nisan 2024 18:49

30.10.2023 tarihinde Ankara'daki Honda Bora bayisinden sıfır kilometre Honda Civic Eco Executive Plus 2023 model aracımı satın aldım. Aracımın her iki kapısından da gelen garip sesler nedeniyle iki kez Honda Bora'ya başvurdum. Kapılardan gelen trim sesleri ve sağ ön yolcu kapısından sanki hareketli bir parça ya da patlamış hoparlör gibi gelen sesler nedeniyle aracımı getirdiğimi, video kayıtlarını göstererek paylaştığım sorunun giderilmesini talep ettiğimi belirttim. Şoför kapısından gelen trim sesi yapılan yalıtım ile kısmen giderilmiş olsa da, sağ ön kapıdan ara sıra gelen sesin test sürüşünde duyulmaması nedeniyle çözüm bulunamadı. Bu sesin hangi şartlarda geldiğinin tespiti görevi bana verildi. Honda gibi bir markanın ilk kez karşılaştığı bir şikayet olsa bile, müşteriye arıza tespiti görevi verilmesini kabul edilemez buluyorum. Aradan geçen zamanda hafif yokuş yukarı 10-20 km/s hızlarda ve düşük devirde, ayrıca İstanbul yolu gibi ana arterlerde 60-70 km/s hızla giderken bu sesi ara sıra duyduğumu fark ettim. Video kaydı ile belgelenen bu sorunun tespiti ve çözümü için acil desteğinizi rica ediyorum.

Cumhur
Cumhur

Merhaba! Bende de 23 model var sağ tarafta aynı ses geliyor. Sağ koltuğu arkaya yatırma kolundan geldiğini fark ettim. Bir de f1 vites kulakçığının sağ tarafındakide zırıltı yapıyor oda var.

Burak

Bende kapı iç kısmından geliyor. Servis kontrolü sonrası buradan güncel bilgiyi paylaşacağım.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
27 Temmuz 2024 11:43
Honda Civic Kaputta Leke
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Honda Civic 3. Kez Aynı HATA-AYIPLI Ürün

Berkay