Gencay sonuçtan çok memnun

Hometech Alfa 8SM Tablet Kendiliğinden Kapanıp Açılma Sorunu

16 Kasım 2023 20:06
Gencay'ın Teşekkür Mesajı
“Telefonla arayıp Hometech Elektronik Teknik Servis ile görüşmem sonrası Hometech Alfa 8SM Tabletteki sorun tespit edildi ve yeni tablet ile değişim yapıldı. Hometech Elektronik San. Ve Tic. A. Ş. Ne teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.”

Aylardır Hometech Alfa 8SM tabletin arızalarıyla uğraşmaktan dolayı çok mağdur oldum ve bu işi takip etmekten sıkıldım. Tablet sık sık kendi kendine kapanıp açılıyor, uygulamalar hata mesajı veriyor. YouTube, Google gibi hiçbir şey kullanamıyorum; çünkü bu uygulamalar hata mesajı verip kapanıyor ya da hata mesajı vermeden tablet kapanıp açılıyor. Üç defa teknik servise gönderdim, ya fabrika ayarlarına döndürüp ya da arızalı ROM yükleyip kurulumu tamamlamadan ve güncellemeleri yüklemeden gönderdiniz. Çünkü yaparsanız, sağlıklı çalışmadığını tespit edeceksiniz. Tabletin kurulumu ve güncellemelerinin yüklenmesi bile saatlerce vakit alıyor; çünkü işlemleri yaparken tablet kendi kendine kapanıp açılıyor. Tableti ilk kez gönderdiğimde Teknik Servis Formuna 'İşletim Sistemi Hatası, Android Yapılandırıldı' yazdınız, takip eden ikinci ve üçüncü gönderişimde ise 'Arıza Görülmemiştir' notu düştünüz.

Hometech Alfa 8SM tableti dördüncü kez Hometech Elektronik San. ve Tic. A.Ş. Teknik Servise gönderiyorum. Firmanız tarafından tabletin kusurlu olduğunun kabul edilip geri alınması ve mal bedelinin tarafıma ödenmesini talep ediyorum.

Teknik servis tarafından 'Gerekli Test ve Kontroller yapıldı (Yazılımsal ve Donanımsal Arıza Görülmemiştir)' şeklinde bir açıklama ile tableti gönderirseniz, yasal yollara başvuracağımı bilginize sunarım.

hometech-alfa-8sm-tablet-kendiliginden-kapanip-acilma-sorunu-1.pdf

Hometech Açılmayan Tablet Sorunu

21 Şubat 2024 03:00
Hometech Trendyol'dan Alınan Tabletin Sürekli Sorunları
hometech-trendyoldan-alinan-tabletin-surekli-sorunlari-2.pdf
Selva sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 00:14

Ramazan
08 Ocak 2024 22:05
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hometech Tablet Servis Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Hüseyin