Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hisar Turizm Umre Turu Deneyimimizde Yaşadığımız Hayal Kırıklıkları

23 Ağustos 2024 12:55

5 Ağustos'ta ailece (5 kişi) umre turu için Hisar turizm ile anlaştık. Gümüş paket dediler, 1950$ tamam dedik (anjum otel ve THY konusunda özellikle konuştuk). Anjum otel ile anlaştık ama son iki gün kala ben aradım ve otelin değiştiğini o zaman söylediler. Daha yakın dediler ama öyle değildi. THY ile gideceğimizi söylediler. Havalimanına gittiğimizde öğrendik.

Sırada beklerken (ben bu konuda özellikle ısrar etmiştim, sorun yok dediler) ne olduğunu bilmediğimiz otobüs gibi uçakla 7 saat rötar sonunda yolculuğumuz tamamlandı. Tabii ki ben bu konuda şikayette bulundum ama ilgilenen olmadı. Sorun yok, Allah’a şikayet ettim, ahirette hakkımı fazlasıyla alacağım (söyledikleri ve sonrası aynı değil, firmada güven sorunu var). Her konuda beni arayabilirsin diyen a** bey telefonlarımızı açmaz oldu. Sizi Allah’a şikayet edeceğim dedim, ona bile cevap yazmadı.

Sonrasında kendisini yetkili olarak tanıtan h** bey aradı, beni dinledi, haklısın dedi. Görüşüp geri dönüş yapacağını söyledi. 15 gün oldu, tabii ki o da geri aramadı, şaşırmadım. Aynı uçakla gittik, Medine'de ekonomik paketle gidenlerle aynı otelde kaldık. Sadece mekke'de otelimiz farklıydı, dönüşte de aynı uçakla geldik. Edep sadece anlatmak yetmez, yaşamak da lazım.

26 Ağustos 2024 13:12 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Misafirimizi arayarak dinledik ve konuyla ilgili bilgilendirdik. Saygılarımızla, Hisar Turizm

05 Ekim 2024 03:48

🤔

Hacı
Hacı

Müşteriyi bilgilendirdik yazısı yetersiz aradaki ücret farkını neden ödemediniz ucuc otele yerleddirdiniz

Murat

Firmayı Allah ha şikayet ettim önemsemediler de parayı mı önemseyecekler :)

Hisar Turizm'de Umre Yolculuğunda Yaşanan Sorunlar

15 Şubat 2025 20:44

Umre Yolculuğunda Bilgi Eksikliği Ve Paket Ayrımı Sorunu

21 Nisan 2025 18:13
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Umre Turu Fiyaskosu: Vaat Edilen Hizmetler Yerine Hayal Kırıklığı

06 Aralık 2024 12:35