Yunus sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2023 10:00
Yunus'un Teşekkür Mesajı
“Firma benimle iletişime geçip, yetkilisini göndererek inceleme yaptı, sorunu tespit edip ürünü tamir etti ve sorunumu giderdi.”

Hibboux satış sonrası pişmanlıktır. Mayıs 2020'de aldığım Hibboux marka yatağın Mayıs 2023'te yayları çöktü. Firmayı aradım WhatsApp üzerinden yazdım, saha ekiplerimiz gelip inceleme yapacaklar dediler, 1 ay oldu ne gelen var ne giden, ne arayan ne soran. 1 yıl deneme sözü veriyorlar ama yatağın toplam ömrü 3 yıl.

16 Ekim 2023 14:15

Şikayetimi buraya yazalı 1 hafta oldu, arayan soran yok, şaşırdım mı hayır.

14 Kasım 2023 16:37 (Şikayetten 1 ay sonra)
17 Aralık 2025 14:47

Yorumlar (5)

Orhan
Orhan

Merhaba Hibboux You 160x200 yatak alacağım kullanan ve bilgi sahibi olan varsa yorum yazarsa çok sevinirim

Aydın
Aydın

Merhaba Yunus Bey Yatakta kaç kiloluk bir yük oluşturuyordunuz sorması ayıp.

Ahmet
Ahmet

Sonuç ne oldu? Firma görüştüğünü, sorunu çözdüğünü ve müşteriden onay aldığını iddia ediyor. Şikayet kaydı açtıysanız sonunu da getirin ki biz de bilelim kime güveneceğiz. Türkiye'de 3 senelik yatağa garanti veren firma bir elin parmağını geçmez, Yataş iştiraki olması zaten güven zedeliyor bir de böyle kayıt açıp da yarı da bırakınca tüketici almayı düşünenlerin kafası karışıyor.

Ali
Ali

İyi ki yorumu okudum... Ben de almaktan vazgeçtim

Ferhat
Ferhat

Merhaba Yunus bey. Yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı bende bir müşteri olarak Hibboux marka'dan alış yapmayacağım. İyi ki şikayetinize rastladım. Esenlikle kalın.

Enver sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Yatak Sorununa Çözüm Bulunamıyor

14 Mart 2025 20:02
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Ürün Kalitesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

21 Ekim 2024 16:42
kotu-urun-kalitesi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-1.pdf
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
19 Temmuz 2023 20:38