İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Ürün Kalitesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

21 Ekim 2024 16:42

2020 senesinde Hubbox'tan yazlık evimize iki kişilik minder aldık. 2024 senesinde yaylar kaydı ve minderi kullanmak zorlaştı. Telefonla aramak ve durumu anlatmak istedim. Ancak sadece WhatsApp ile yazışabiliyorsunuz. Durumu anlattım, ilk cevap garantisinin bittiği yönündeydi. İnternette bile yaylara 10 yıl garanti veriliyor. Bütün anlatım sonucunda fazla günüm olmadığını, 10 gün sonra evden çıkacağımı bildirdim. 9 gün geçti, henüz bir geri dönüş yok. Antalya'dan gelecek şirkete bağlanmak onlar adına yasak, yani yaptıkları ürün ne kadar bizim şansımıza kötü çıktıysa, müşteri hizmetleri de o kadar yetersiz denilebilir. 5 ayda 4 sene içinde kullandığımız minder hiçbir değer etmedi.

kotu-urun-kalitesi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-1.pdf
23 Ekim 2024 13:51 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Ekim 2024 15:30

Gönderdiğiniz bilgiler için teşekkürler fakat size ayın 14.10 tarihinde belirtim bu ürün yazlık evinde bulunuyor kendim ayın 23 de mevlüt icabı İstanbul'da bulunacağımı tekrar tekrar anlattım ve mevlut sonrası yurt dışına gideceğimi belirtelim buna rağmen bana WhatsApp da ikide bir kayıtlara girdi demekle beni oyalamaktan başka işe yaramadı. Sizin uzun yazınızda gösterdiğiniz emeği müşteri kaynaklarında beklerdim telefon görüşmesi sizlerle whats app yolunda oluyor telefona oradan kimse çıkmıyor aksine çalar çalmaz kapatılıyor tek yazışma usulü ulaşılıyor siz ya iç ya dış bakanına bağlı bir gizli mekan içi çalışma gösterdiniz bu bir tüccarlık açısından müşteriye karşı hiç doğru değil ben size yatağın resimlerini gönderdim ona da bir bakma olmadı umarım siz durumu nasıl bundan sonra düzeltmek istiyorsunuz bunu bana iletin

24 Ekim 2024 15:44
24 Ekim 2024 17:27

Bakın yukarıdaki yazımda belirtim ayın 23 de İstanbul'a döneceğim dedim siz daha hala yarın size ekip gelecek diyorsunuz inanılmaz bir ilişkisizlik

01 Kasım 2024 20:15

Bugün tesadüfen öğrendim ki siz yatağı incelemeye bizim yazlık eve gelmişsiniz. Sonuç olarak bir bilgi alamadık.

Yunus sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2023 10:00
"Firma benimle iletişime geçip, yetkilisini göndererek inceleme yaptı, sorunu tespit edip ürünü tamir etti ve sorunumu giderdi."
Hibboux.com Ürün Ömrü Çok Kısa
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
22 Temmuz 2023 14:39
Vivense Ürünlerimin Hazırlanıyor Olup Tedarik Edilmemesi
Vivense Ürünlerimin Hazırlanıyor Olup Tedarik Edilmemesi
Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

Gülnur
29 Ağustos 2024 12:54
Funzy Sipariş Verdim, Cevap Alamıyorum: İletişim Ve Teslimat Sorunları
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 15:10
Mobilya Satın Alma Deneyimimiz
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
23 Kasım 2023 10:34