HGS Uygulamasında Yaşanan Sorunlar

13 Temmuz 2023 19:19

HGS uygulamasında yaptığım ihlali geçiş gözükmüyor ve ben ihlal takibini HGS uygulamasından yapıyorum. Aylar sonra eve tebligat geliyor. İcra dairesinden. Dosya masraflarıyla 700 TL ödüyorum. Şu HGS denilen sistem ne zaman düzelecek uygulaması bile berbat durumda ben yaptığım geçişleri buradan göremeyeceksem bu uygulama neden var? Haberim olmadan neden ceza yiyorum? Neden icraya gitmeden önce bana haber gelmiyor, haber gelde ödemesem sonra icraya gitsin eyvallah neden? Ve bana şu anda kim yardımcı olacak?

profile profile profile

Sümeyra

Hangi tarihler arasındaki ihlalleriniz için icralık oldunuz tebligat yeni mi ulaştı elinize

Sümeyra

E devletinizde gözüküyor mu ihlali geçişiniz normalde kuzey Ege otoyolu be Bursa otoyolu icra takibi başlatmadan önce arar telefonla bilgilendirir. E devletinizde ihlali geçiş gözükmüyor ve HGS nizde bakiye olmasına rağmen ücret alınmadıysa keşke itiraz etseydiniz. Benim 2022 yılından olan HGS ihlalim var ama herhangi bir icra takibi henüz başlatılmadı

Kerim

Ocak ayında ihlali geçiş yapmışız HGS uygulamasından takip ediyorum oraya düşmemiş yani geçiş gözükmüyor HGS uygulamasında. Eve yeni geldi tebligat. Bunun öncesinde ödeme emri falan gelmedi. Ödemeyi yaptım ben uğraşmak istemediğimden ama bir daha böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum. Açıkçası canımı sıkan şey o

Gokay sonuçtan hiç memnun değil

HGS Uygulamasında Görünmeyen 150 TL Lik Borç 22912 TL Olmuş

Gokay
28 Ocak 2024 16:31
Veli sonuçtan hiç memnun değil

Veli
09 Ekim 2023 12:45
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
23 Ekim 2023 21:01