Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Herter Otomotiv Ankara Uzak Dur!

11 Temmuz 2024 22:05

Mg4 elektrikli otomobilim ile 7 Temmuz 2024 tarihinde kazaya karıştım, aynı gün aracı aldığım Ankara Herter otomotive çekici ile götürdüm. Ertesi gün polis raporu çıktı ve ek evraklar ile servise gittim. Hasar bölümüne evrakları teslim ettim. Kaza raporunda karşı taraf asli kusurlu olduğu için, Herter otomotivin hasar sorumlusu aracı bir an önce yapacaklarını ama tanıdığı avukatlara değer kaybı için vekâlet vermemi istedi. Bende kendi avukatımın olduğunu, başka bir avukata ihtiyacımın olmadığını söyledim. Bu söylem itibariyle tüm üslup bir anda değişti. Akabinde 4 gün beklememe rağmen dosyamı açmadı. 11 Temmuz da servise giderek araç hakkında bilgi istedim, hiçbir şekilde dosya açılmadığını öğrendim. İstediği vekaletname örneği ve yazışmalar telefonumda vardır, sorun olmaması adına buraya yükleme yapmayacağım. Derhal ruhsatımı ve aracımın anahtarını alarak, yeni bir çekici çağırıp ücretini ödeyerek Arkas otomotive götürdüm. Durumu anlattım. Sadece 1 saat içinde dosya açıp eksper talep ettiler. Herter otomotiv hasar birimi ve Herter otomotiv asla tercih edilmemeli.

Onur
Onur

Kesinlikle katılıyorum. Herterin hasar bölümündeki adam hiç güven vermedi bana da

Herter Otomotiv MG4 Aracımın Garanti Sürecindeki Korna Sorunu

16 Nisan 2024 11:26
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2025 21:53