Kayra sonuçtan çok memnun

Hero Motosiklet Xpulse 200 2V Krank Kırması

11 Aralık 2023 20:02
Kayra'nın Teşekkür Mesajı
“Hero Motor'a teşekkürler.”

Hero xpulse 200 2v motosikletim 13 bin kilometredeyken yağ yakmaya ve egzozdan duman atmaya başladı. Bir ay önce Maltepe'de bulunan güney motors'a bıraktım motosikletimi. Silindir üst kapağı ve egzoz supabı hasar görmüş. Garanti kapsamında onarıldılar. 8 Aralık cuma günü motosikletimi servisten sağlam bir şekilde teslim aldım. 9 Aralık cumartesi sabahı Avrasya Tüneli'nin çıkışında, beşinci viteste 75 km/s hızla sabit giderken çok büyük bir ses geldi ve motosikletim hareket halinde stop etti ve arka tekeri kilitlendi. Zar zor kontrolü sağlayıp kenara çektim. Hiçbir şekilde marş almadı, iterek Yenikapı'ya kadar götürdüm ve 1638 TL ödeme yaparak çekiciyle tekrar güney motors'a döndüm.
Motosikletim incelendiğinde krank, piston segman takımlarının dağıldığı belirtildi. Fabrikayla iletişime geçildi ve fabrikadaki ustalar, 'beşinci viteste yüksek devirde giderken gazı sürekli verip bırakmanın krankın kırılmasına yol açtığını' ifade ettiler.

13 bin kilometredeki bir motosikletin krankı nasıl olur da bu kadar çabuk kırılır? Bu motosiklet zaten beş vitesli ve beşinci viteste torkun en az olduğu yer. Gazı ne derece verip bırakmış olabilirim ki? Hayatımda bu kadar anlamsız bir sebep daha duymamıştım. Motosikletin garantisi devam ediyor. Servisten aldıktan bir gün sonra bu problemin yaşanması normal mi? Yarım saat yağmur altında motosikleti itekledim, 1,5 saat çekici bekledim ve 1600 küsur lira çekici parası ödedim. Tüm bunların yanında, bu durumun kullanıcı hatası olduğu söyleniyor. Ayrıca, Tüketici Mahkemesi'ne başvurmadan önce yetkililerden bir aksiyon almalarını özenle talep ediyorum. Hero gibi büyük bir markanın böyle bir mağduriyeti üstlenmemesi büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için.

Hero yetkililerinden gerekli dönüşü bekliyorum. Teşekkürler. Kayra na**** kay****[email protected]

12 Aralık 2023 09:15 (Şikayetten 13 saat sonra)
12 Aralık 2023 10:47

Hero Motor yetkililerinden Hüma Hanım'a teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisi tüm sürecin birebir takibinde olacağını tarafıma 12 Aralık Salı 09.30'da iletti. Güzel ilgi alakaları ve ürünlerinin arkasında bu kadar net durmaları gerçekten ciddi bir güven verdi. Bu aşamadan sonra Önder Motor ile birebir irtibatta olacağım. Önder Motor'a da teşekkürlerimi iletiyorum.

12 Aralık 2023 10:48

Hero Motor'a teşekkürler.

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Bahane Edilerek Motorumun Ağır Arızası Karşılanmadı

15 Mayıs 2025 13:17
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Hero X Pulse 200 Pro

02 Ağustos 2024 13:09