Yener sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Taksit Ödemesi Sorunu Ve Yüksek Faiz Tehdidi

19 Kasım 2024 16:21

Merhaba, Hepsiburada hesabımla bir ay önce, toplam 3 taksit ve aylık ödeme tutarı 20.017 TL olan bir alışveriş yaptım. İlk taksit, siparişi oluştururken kartımdan çekildi ve bu kartı diğer taksitler için kayıt ettim. Bugün ikinci taksit çekim günü ancak, kartımdan para çekilmiyor, hesabımda taksit tutarından daha fazla olmasına rağmen. Destek hattına bağlandığımda, Hepsipay kısmına girip ödeme yöntemini güncellemem veya manuel ödeme yapmam gerektiği söylendi. Ancak, Hepsipay hesabıma giremiyorum. Telefon numaramın başka bir hesaba kayıtlı olduğunu belirten bir hata alıyorum. Başka bir hesabım yok ve bunun için bir kayıt oluşturuldu, 1 ile 3 iş günü içinde incelenecekmiş. Ancak bugün taksit ödeme günü ve ödeme yapamazsam yüzde 47.5 faiz uygulanacak, bu da 10 bin TL'ye yakın bir rakam. Bu kabul edilemez. Sabahtan beri ödeme yapmaya çalışıyorum ama henüz ödeme yapamadım. Yarın yüzde 47.5 faiz ödemek zorunda bırakılacağım. Lütfen bu durumun çözümünü sağlayın.

19 Kasım 2024 16:25 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu çözümlemek adına ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla Hepsipay

Yener
Yener
19 Kasım 2024 17:15

Şikayetimde de belirttiğim gibi bugün 2. Taksit ödeme günü ve şu vakite kadar halen ödeme yapamadım çözüm halen yok ve bana gelen Hepsiburada bilgilendirme mesajlarında bugün ödenmezse yüzde 47.5 gecikme faizi olacağı yazıyor eğer öyle bir şey olursa asla hakkımı yedirmeyip sizi mahkemeye vereceğimi buraya da açık açık yazıyorum

20 Kasım 2024 16:36

Merhaba Yener Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Müşteri Hizmetleri sisteminde yer alan 929319159 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım‑Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsipay

27 Ocak 2025 23:10

Hepsipay Hesabımdan Kartla Ödeme Yapılamıyor, Faiz İşliyor