20 Eylül 2023 14:56

Los ojos adlı markadan bir ürün satın aldım ve tüm bilgilerimi siteye doğru olarak verdim. Daha sonra kargomun ilk geleceği gün işe gittim fakat kurye tarafından aranmadım. Bir sonraki gün evde tüm gün çıkmayarak bekledim ve buna rağmen sistemde evde bulunamadı diye uyarı gördüm. Hemen Hepsijet ile iletişime geçip tüm gün evde olduğumu ve zile basılmadığını/aranmadığımı ilettim. İlgili kargo numaramı yanlış iletmiş bu yüzden aranmamışım anlıyorum fakat kurye zile basma zahmetinde bulunmayarak evde olmadığımı var saydı. Bunun üzerine numaramı değiştirme talebinde bulundum, kurye ile ilgili şikayet oluşturdum ve üzerine yarın aranmak istiyorum diye talep oluşturdum. Bugün ise öğreniyorum ki taleplerimin hiçbiri iletilmemiş görüştüğüm kişi bana yalan bilgi beyan etmiş ve kargom iade edilmiş. Hem kuryeleri iş yapmıyor hem de yalan bilgi beyan edebiliyorlar. Kargocu ve Bana yalan bilgi ileten kişi hakkında şikayetçi olmak istiyorum. Şikayet talep kodum: 714624674

20 Eylül 2023 15:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Nilgün
07 Kasım 2023 14:45
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
21 Haziran 2025 13:47
yanlis-numara-ve-iletisimsizlik-yuzunden-kargom-teslim-edilmiyor-1.jpg
Abdulkadir sonuçtan memnun

Abdulkadir
12 Ocak 2024 09:05
"İlgiyle sorunu çözmeye çalışan müşteri temsilcisi Şeyma Hanıma çok teşekkür ederim. Kargom bizzat kapıma kadar getirildi."
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
08 Ağustos 2024 20:37
Asude sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2025 21:58
yanlis-teslimat-ve-ilgisiz-kurye-nedeniyle-magduriyet-5.jpg