Hepsijet İzmir TM: Kayıp Ürün Ve İlgisiz Hizmet

06 Aralık 2024 10:50

Hepsijet İzmir TM aktarma merkezi ürünümü kaybetti ve her seferinde aynı cümlelerle geçiştiriliyorum. Bir gün ürünün fiyatını soruyorlar. Bir gün ne olduğunu ertesi gün WhatsApp bilgilendirme hattına ürünün fotoğrafını istiyorlar. Kimse tek seferde işi halledeyim derdinde değil. Taksit taksit yapıyorlar ve ilgileneceklerini söyledikleri halde ilgilenmiyorlar. İade etme durumunda süreç nasıl ilerleyecek dediğimde doğru düzgün cevap bile veremiyorlar.

06 Aralık 2024 10:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Baran
Baran
08 Aralık 2024 11:23

Siz hiçbir şey yapamazsınız belli ki o yüzden ürünü iade ettim. İade süreciyle alakalı da sevgili müşteri temsilcileriniz herhangi bir şey bilmiyor. Madem ki "uzmanlarınız" ürünü kaybetmiş neden oyalıyorsunuz insanı 10 günde 20 dakikalık uzaklıkta bir yere ürün verememenin başka bir açıklaması yok. Herkes işini düzgün yaparsa işler çok daha kolay ilerler. En geç 2 gün diye diye zaman yemek dışında bir şey yapılmadı. Şimdi iade süreci de en az 15 gün sürer, boş boş zaman kaybı

07 Mayıs 2025 14:52
Hepsijet Kargom Kayboldu, Mağduriyetim Giderilmiyor!
Hepsijet Kargom Kayboldu, Mağduriyetim Giderilmiyor!

Hepsijet Kargom İzmir TM Aktarma Merkezinde Takıldı, Sorunum Çözülmüyor

26 Temmuz 2025 16:28
hepsijet-kargom-izmir-tm-aktarma-merkezinde-takildi-sorunum-cozulmuyor-1.jpg

Hepsijet XL Aktarma Merkezinde Sürekli Kayıp Ürün Sorunu

25 Temmuz 2025 19:26
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Hepsijet Kargo Teslimatında Büyük Hayal Kırıklığı

15 Kasım 2024 13:32
Hepsijet Kargo Teslimatında Büyük Hayal Kırıklığı
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 20:01

hepsiJET Kategorileri