Hepsi Finans Görüntülü Görüşme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

07 Haziran 2024 12:34

Hepsiburada'nın hepsifinans üzerinden vermiş olduğu ödeme yöntemi ile alışveriş yaptım. Saatlerce ekranlarda beklememe rağmen görüntülü arama tarafıma yapılmadı. 15-20 defa kimliğimi okutturdunuz ve saatlerce beni beklettiniz. 'siparişiniz alınmıştır' diye mail atıldı ama sabah uyandığımda siparişim iptal edilmiş gözüküyordu.

Müşteri hizmetleri konu ile ilgili yapacakları bir şey olmadığını söyleyerek yardımcı olmuyorlar. Memnuniyet anketinde de 1 puan verince telefonları kapatıyorsunuz. Yakışmadı Hepsiburada ailesine. Her şeyimizi aldığımız ve herkese tavsiye ettiğimiz bu platformu artık kullanmayacağız ve yaşadığımız durumu sosyal medya üzerinden ve çeşitli platformlardan insanlarla paylaşacağız.

300-500 lira için kendi hatanızdan kaynaklı problemleri düzeltemeyip müşteri memnuniyeti sağlayamıyorsanız bu işi yapmayın. 363655571 sipariş no Hepsifinanslı olma süreci tamamlanamadığından iptal edildi (saatlerce kamera açılacak diye beklediğimiz ve kaç defa kimliğimizi vs. Verdiğimiz halde). Yani bizlik bir hata yok. Uzun süre bekledik kimse görüntülü görüşmeye katılmadı.

03 Aralık 2024 14:28 (Şikayetten 5 ay sonra)

Hepsi Finans Hesap Ve Numara Değişikliği Nedeniyle Erişim Sorunu

18 Mayıs 2025 11:39

Hepsifinans Erken Kapama İşlemi Kabusa Dönüştü

13 Kasım 2024 17:11
Hepsifinans Erken Kapama İşlemi Kabusa Dönüştü
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
15 Aralık 2024 14:25