Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta Mini Onarım Yaptıramıyorum.

25 Temmuz 2024 11:22

Hepiyi Sigorta'dan Premium kaskom var. Poliçede mini onarım kapsamında nelerin yapılacağı açıkça yazıyor. Benim de aracımın tavanında nokta kadar bir göçük var, bunu yaptırayım dedim. Sonuçta bu da yapılamayacaksa mini onarım neden var değil mi? Hepiyi Sigorta'nın internet sitesinden anlaşmalı mini onarım servislerini öğrendim ve gittim. Biri bunun için döşemenin sökülmesi lazım, bizim döşemecimiz yok dedi. Tampondaki tırnak kırığı için bu yapılmaz dedi. Koltuktaki nokta kadar sigara deliğine biz yapamayız dedi. Peki deyip diğer anlaşmalı yerlere gittim. İkisi de bizim anlaşmamız yok demez mi! Hemen Hepiyi Sigorta'nın müşteri hizmetlerini aradım. Hani o Doğan Holding güvencesi ile diye sunulan Hepiyi Sigorta'nın temsilcisi ne dedi biliyor musunuz: "Anlaşması bitmiş olabilir. Döşemecisi olmayabilir. Diğerine gidin." Siz insanları yanıltıyor musunuz! Pazarlarken havadan sudan atıyordunuz. Şöyle mini onarım hizmetimiz var diye. Bu firmadan kasko yaptırmayın. Gelecek ay aracımın kredisi bitiyor, hemen poliçeyi iptal edip daha güvenilir bir yerden yaptırmayı düşünüyorum.

25 Temmuz 2024 13:20 (Şikayetten 1 saat sonra)
Fatih
29 Temmuz 2024 14:22

Merak edenler için; bu mesajın üzerinden 4 gün geçti kimse aramadı. Adamlar poliçede vadettikleri en ufak şeyi bile yapmadılar. Telefonda diyorum ki " Bu servis sizinle mini onarım anlaşması olmadığını söylüyor". Kadının verdiği cevap :" Anlaşma bitmiş olabilir." e baksana sistemden gerçekten anlaşması var mı yok mu! Belki beni başlarından savdılar. Bunu senin araştırman gerekmiyor mu! Hepiyi Sigorta tam bir hayal kırıklığı!

01 Ağustos 2024 15:54

Sn. Fatih K. Talebinizi detaylı olarak incedik ve sonuçlandırdık . Değerlendirme sonucumuzu iletmek üzere iletişim bilgilerinizden size ulaşamadık. Bize 0850 665 63 63 numaralı Çözüm Merkezimizden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

Fatih
01 Ağustos 2024 15:59

Sizden bana bir arama hiç gelmedi. Yazdığınız numaradan çözüm merkezine bağlanmıyor hattan atıyor. Defalarca denedim hem de.

Akif

Tamponun plastik trimi kırılınca mini onarıma heveslendim ama şikayetleri okuyunca tatlar kaçtı.

Gökhan

Bende hepiyiden kasko yaptırdım. Bu şikayeti görse idim yaptırmazdım. Şimdiden pişmanım.

Bahadır

Bu tür şikayetleriniz bizlerce çok önemli tercihlerimi ona göre yapacağım. Lütfen okuyan gören herkes desteklesin yorum yazsın.

Genişletilmiş Kasko Mağduriyeti: Mini Onarımda Tampon Sorunu

10 Kasım 2024 13:16
Genişletilmiş Kasko Mağduriyeti: Mini Onarımda Tampon Sorunu
Ökkeş sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta Sigorta Şirketinin Çözüm Üretmeyen Hizmeti

18 Kasım 2024 20:21