Hepiyi Sigorta Mini Onarım Yaptıramıyorum.

25 Temmuz 2024 11:227.071

Hepiyi Sigorta'dan Premium kaskom var. Poliçede mini onarım kapsamında nelerin yapılacağı açıkça yazıyor. Benim de aracımın tavanında nokta kadar bir göçük var, bunu yaptırayım dedim. Sonuçta bu da yapılamayacaksa mini onarım neden var değil mi? Hepiyi Sigorta'nın internet sitesinden anlaşmalı mini onarım servislerini öğrendim ve gittim. Biri bunun için döşemenin sökülmesi lazım, bizim döşemecimiz yok dedi. Tampondaki tırnak kırığı için bu yapılmaz dedi. Koltuktaki nokta kadar sigara deliğine biz yapamayız dedi. Peki deyip diğer anlaşmalı yerlere gittim. İkisi de bizim anlaşmamız yok demez mi! Hemen Hepiyi Sigorta'nın müşteri hizmetlerini aradım. Hani o Doğan Holding güvencesi ile diye sunulan Hepiyi Sigorta'nın temsilcisi ne dedi biliyor musunuz: "Anlaşması bitmiş olabilir. Döşemecisi olmayabilir. Diğerine gidin." Siz insanları yanıltıyor musunuz! Pazarlarken havadan sudan atıyordunuz. Şöyle mini onarım hizmetimiz var diye. Bu firmadan kasko yaptırmayın. Gelecek ay aracımın kredisi bitiyor, hemen poliçeyi iptal edip daha güvenilir bir yerden yaptırmayı düşünüyorum.

25 Temmuz 2024 13:20 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sn. Fatih K. Hep iyi olmamıza katkı sağlayacağına inandığımız görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz Şirketimize ulaşmış olup hassasiyetle incelenmesi için kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz sonucunda iletmiş olduğunuz iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Şirketimizle ilgili paylaşmak istediğiniz şikayet, öneri ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi / Şikayet Yönetimi

Fatih
29 Temmuz 2024 14:22

Merak edenler için; bu mesajın üzerinden 4 gün geçti kimse aramadı. Adamlar poliçede vadettikleri en ufak şeyi bile yapmadılar. Telefonda diyorum ki " Bu servis sizinle mini onarım anlaşması olmadığını söylüyor". Kadının verdiği cevap :" Anlaşma bitmiş olabilir." e baksana sistemden gerçekten anlaşması var mı yok mu! Belki beni başlarından savdılar. Bunu senin araştırman gerekmiyor mu! Hepiyi Sigorta tam bir hayal kırıklığı!

1 Ağustos 2024 15:54

Sn. Fatih K. Talebinizi detaylı olarak incedik ve sonuçlandırdık . Değerlendirme sonucumuzu iletmek üzere iletişim bilgilerinizden size ulaşamadık. Bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

Fatih
1 Ağustos 2024 15:59

Sizden bana bir arama hiç gelmedi. Yazdığınız numaradan çözüm merkezine bağlanmıyor hattan atıyor. Defalarca denedim hem de.

2 Eylül 2025 16:22

Tamponun plastik trimi kırılınca mini onarıma heveslendim ama şikayetleri okuyunca tatlar kaçtı.

7 Haziran 2025 00:32

Bende hepiyiden kasko yaptırdım. Bu şikayeti görse idim yaptırmazdım. Şimdiden pişmanım.

17 Ağustos 2024 09:42

Bu tür şikayetleriniz bizlerce çok önemli tercihlerimi ona göre yapacağım. Lütfen okuyan gören herkes desteklesin yorum yazsın.

Genişletilmiş Kasko Mağduriyeti: Mini Onarımda Tampon Sorunu

10 Kasım 2024 13:166.891

Hepiyi sigorta da yaptırmış olduğum Premium genişletilmiş kaskom mevcut aracım ufak bir trafik kazasına karışması sonucu...

Genişletilmiş Kasko Mağduriyeti: Mini Onarımda Tampon Sorunu
1 Yorum

Hepiyi Sigorta Sigorta Şirketinin Çözüm Üretmeyen Hizmeti

18 Kasım 2024 20:2114.218

Hepiyi Sigorta'dan aracıma kasko sigortası yaptırdım. 21.10.2024 günü kaza sonucu dosya no 2024351029793 açtırdım. Aracı...

7 Destek1 Yorum

Hepiyi Sigorta Yalan Beyan Satışı

11 Mart 2024 11:059.370

2023 Aralık ayında Hepi Sigorta'dan kasko yaptırdım. Müşteri hizmetleri yetkilisi, mini onarım için Auto King servisiyle...

1 Destek

Tümünü Gör
Hepiyi Sigorta İle Yaşadığım Mağduriyet

Hepiyi Sigortaİle Yaşadığım Mağduriyet

İbrahim
Hepiyi Sigorta İptal Durumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigortaİptal Durumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigorta Arızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Hepiyi SigortaArızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Zeynel
Hepiyi Sigorta Sağlık Sigortası Mağduru!

Hepiyi SigortaSağlık Sigortası Mağduru!

Hepiyi Sigorta Hasar Ödemesi

Hepiyi SigortaHasar Ödemesi

Vedat
Hepiyi Sigorta Tutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Hepiyi SigortaTutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Öznur

Öne ÇıkanKonular