Süleyha sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta Kasko Ödemesi Ve Noter Sistemi Mağduriyeti!

18 Kasım 2024 11:06

Hepiyi sigorta üzerinden 35100002*****66 poliçe numaralı 34 fin *** aracımın kaskosu vardır. 16/09/2024 tarihinde yapmış olduğum kaza sonucunda aracım perte çıkmış olup (Hasar dosya no:20243****5636) 2 aydır kasko işlemim sonuçlanmamış olup, ödeme tutarında anlaşmama rağmen ödeme işlemi tamamlanmamıştır. Lider trafik isimli firma üzerinden ödeme beklendiği söylenmektedir. Lider trafik isimli firma ise devletin aldığı karar doğrultusunda çekme belgeli araç satışlarının noter güvenli ödeme sistemine geçtiği ve sistemin şu an çalışmadığını söyleyerek yaklaşık 10 gündür satışın yapılamadığını söylemektedir. Altyapısı hazır olmayan bir sisteme nasıl geçilmiştir? Noter güvenli ödeme altyapısı sorunu ne zaman çözülecektir? Her geçen gün araç parası erimektedir. Konu hakkında mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ayrıca Hepiyi Sigorta'yı aradığımda dosya sorumlusu asla dönüş yapmıyor ve ilgilenmiyor. Herkes topu bir başkasına atıyor ve sorumluluk almıyor. Şikayetçiyim!

21 Kasım 2024 19:05

Hepiyi sigorta Pert bedelini 70 gündür ödemiyor! Bu firmadan asla hizmet almayı düşünmeyin!

Tüm işlemler tamamlanmasına ve 2 gün içinde rayiç bedel ödemesi tarihi mesaj olarak bilgi verilecek denmesine rağmen kaç gündür gelen bir ödeme hatta ödeme tarihi bile yok! 16/09 tarihinden bu yana 70 gündür peşinizde koşturuyorsunuz. Hiçbir bilgisi olmayan size göre deneyimli hepiyi müşteri temsilcinizin hiçbir süreçten haberi yok. Not aldım dönüş yapılacak deniyor ama bugüne kadar bir kez bile aranmadım. Ödeme için Yasal süreyi çoktan geçtik ve tüm platformlarda hepiyi sigortanın nasıl bir firma olduğunu anlatacağım. Hukuki süreçleri başlatacağım. Kesinlikle değil kasko yaptırmak adını gördüğünüz yerde uzak durmalısınız.

18 Kasım 2024 11:28 (Şikayetten 22 dakika sonra)
18 Kasım 2024 11:40

Plakam 34FIN892

18 Kasım 2024 21:48

Bana dönüş bile yapmadınız ne rezil sigorta şirketisiniz muhatap yok karşımda. Arıyorum dosya sorumlusu kimse dönüş bile yapmıyor!

19 Kasım 2024 00:44

16/09/2024 tarihinde kaza yaptım. 18/09/2024 tarihinde hasar dosyası acildi ve aracım Exper raporu ile perte çıktı. Fiyat anlaşması için taaaa 17gun sonra 04/11/2024 tarihinde dönüş yapabildiler. Rayiç bedelde anlaştık ve 10 is günü içinde ödeme yapılacak denildi. 16 gün oldu ama ne arayan var ne soran. Her gün arıyorum ve dönüş yapılacak deniyor fakat hiçbir ses yok. Bugün (19/11/2024) hasar dosyasından itibaren 60 günden fazla geçti. Aracımın değeri eridi gitti bu süreçte. Böyle firmalara sakin ama sakin kasko yaptırmayın ve kesinlikle uzak durmak gerekiyor. Hepiyi pişmanlıktır. Her platformda reklamını yapacağım.

19 Kasım 2024 00:47

16/09/2024 tarihinde kaza yaptım. 18/09/2024 tarihinde hasar dosyası acildi ve aracım Exper raporu ile perte çıktı. Fiyat anlaşması için taaaa 47gun sonra 04/11/2024 tarihinde dönüş yapabildiler. Rayiç bedelde anlaştık ve 10 is günü içinde ödeme yapılacak denildi. 16 gün oldu ama ne arayan var ne soran. Her gün arıyorum ve dönüş yapılacak deniyor fakat hiçbir ses yok. Bugün (19/11/2024) hasar dosyasından itibaren 60 günden fazla geçti. Aracımın değeri eridi gitti bu süreçte. Böyle firmalara sakin ama sakin kasko yaptırmayın ve kesinlikle uzak durmak gerekiyor. Hepiyi pişmanlıktır. Her platformda reklamını yapacağım. Teşekkür Et Cevap y

20 Kasım 2024 14:38

Sn. Süleyha Ö. Talebinizi detaylı olarak incedik ve sonuçlandırdık . Değerlendirme sonucumuzu iletmek üzere iletişim bilgilerinizden size ulaşamadık. Bize Çözüm Merkezimizden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

Ökkeş sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta Sigorta Şirketinin Çözüm Üretmeyen Hizmeti

18 Kasım 2024 20:21
Serif sonuçtan çok memnun

29 Ocak 2025 16:00
"Sorun 05.02.2025 de çözüldü teşekkürler"
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta Yanlış Emsal Ve İletişim Sorunları Mağdur Ediyor!

20 Kasım 2024 15:46
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta İle Yaşanan Kasko Kabusu: Arabasız Ve Mağdur

14 Kasım 2024 10:21
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 17:51