Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta Hepiyi Kasko Aracımın Rayiç Bedelini Düşük Gösteriyor

23 Temmuz 2024 04:17

13/06/2024 tarihinde kaza yaptım. Ve aynı gün içerisinde Hepiyi kasko şirketini arayıp durumu kendilerine bildirdim. Kasko poliçemde "sigortalı aracını istediği serviste yaptırır" ibaresi olmasına rağmen ısrarla anlaşmalı servise çekmeye çalıştılar. Defaatle arayıp durumu izah etmeme rağmen anlamazlıktan gelip beni anlaşmalı servise götürmeye çalıştılar. Bir şekilde Aracı yetkili servise çektirdim. Araya bayram tatili girdi. Bayram sonrası 21/07/2024 tarihinde hasar dosyası açtırdım. Ve ikame araç talep ettim. Talebime dönüş yapıldı ikame aracı aldım. Kiralama usulü çalışıyorlarmış. Kiralama şirketine gittiğimde bana " abi aracı günlük 150 km den fazla kullanamazsın" dedi.
Ben araç kiralamıyorum ki ikame araç kullanıyorum. Zaten daha 8 gün hakkım olmama rağmen kiralama şirketi aracı ısrarla geri istedi. Ve bana sizin araç pert olmuş arabayı geri getirin dedi. Hepiyi kasko ne aradı ne haber verdi hiçbir şekilde iletişim sağlamadı. İşim olmasına rağmen Bingöl'de çıkıp ikame aracı Erzurum'a götürdüm işlerim yarıda kaldı mağdur oldum. İkame aracı teslim etmemin üzerinden 23 gün geçmesine rağmen aracımın daha dün perte çıktığını öğrendim. Madem pertti neden bana bilgi verilmedi. Israrla her gün aramama rağmen aracımın akıbetini söylemeyip oyalamaya çalıştılar.

Şimdi dün beni 02122356060 numaradan arayıp aracımın perte çıktığını ve rayiç değerinin 630 bin tl olduğunu söylediler. Yaw arıyorum, sitelere bakıyorum, galeride soruyorum o paraya değil aracımın muadilini 3-4 model düştüğünü zor alırım. Kasko poliçenin Rayiç bedel klozunda internet siteleri, ve galerilerden aracın muadilleri ile kıyaslanarak rayiç bedeli belirlenir diyor. Aracımın rayiç bedelini soruyorum araştırıyorum 750-760 bin lira. Bana teklif edilen tutar 630 bin tl.

Hep iyi ile alakalı değil hep mağdur etmenin peşinde bir firma gibi görünüyor.

Madem mağdur edeceksiniz ne diye kasko poliçesi sattınız.
Aracımın değerini Düşürdüğünüz ve kaç yıldır size verdiğim kasko parasıyla arabamı şimdi çoktan tamir ettirmiş biniyordum ve bu kadar da mağduriyet yaşamamıştım.

20 Ağustos 2024 22:37

Hepiyi kasko 67 gündür mağdur ediyor. Tazminat ödemesi yapmıyor. 13haziran 2024 te kaza oldu. Bugün 20 Ağustos 2024 hala ödeme yapılmadı. Eksper dosyayı kapatmış sovtaj firması ödeme yapmış ama asıl beni mağdur etmemesi gereken kasko şirketi hepiyi sigorta bir türlü ödemeyi yapmıyor uzatmaya çalışıyor. Paranın değeri kayboluyor. Araç aldım ödeme yapacağım ama kasko tazminat parasını vermediği için ödeme yapamıyorum. Sürekli bir erteleme. Aciliyet notları tutuyor hasar dosyası sorumlusuna gönderiyorlar ama ödeme yok.

Son derece Pişmanım. Hepiyi pişmanlıktır.

23 Temmuz 2024 09:06 (Şikayetten 4 saat sonra)
25 Temmuz 2024 14:48

Sn.Cihan Ö. İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

Cihan
Cihan
13 Ağustos 2024 13:27

13.06.2024 kaza ihbar tarihim. 13.08.2024 hala bir ödeme yok. Hepiyi kasko pişmanlıktır. Kaskoyu arıyorum sovtaj şirketine sovtaj şirketi kaskoya kasko eksper e paslıyor. Aradaki iletişimi ben sağlıyorum. Saçma sapan bir iletişim saçma sapan bir süreç yönetimi. Nerede olsa dile getirmek için uğraşacağım Hepiyi kasko hepiyi sigorta pişmanlıktır.

Bahadır
Bahadır

Kasko Poliçesi yaptırdım az önce ve şimdi yorum var mı şikayetvar'da diye bir bakıyım dedim. Pişman olmam inşallah.

Yunus
Yunus

Aynı durumu yaşadım beni de mağdur ettiler

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 20:13
Ökkeş sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta Sigorta Şirketinin Çözüm Üretmeyen Hizmeti

18 Kasım 2024 20:21
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Eksper Raporu Gecikmesi ve Mağduriyet

07 Ekim 2024 22:31