Hep İyi Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Provizyon Sorunu

Hep İyi Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Provizyon Sorunu
21 Mart 2024 11:073.006

Hep iyi sigorta tamamlayıcı sağlık sigortamız var, 3 ay önce aynı tanıya provizyon onayı alırken bugün provizyon alamadık. Kendilerince police devam ederken muafiyet konmuş dediler. Bu resmen insanlarla alay etmektir. Sorunum çözülmezse bütün adli mercilerde hakkımı arayacağımı belirtmek isterim.

22 Mart 2024 09:20

Hepiyi sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortamız var. Eşim e 6 yıldır düzenli olarak yaptırmaktayım. Bu süreç içerisinde tiroid rahatsızlığına yakalandı ve düzenli olarak tsh kontrolü yapılmaktadır. 6 yıl içerisinde tüm sigorta şirketleri bu tanıya provizyon onayı verdi. Hepiyi sigorta 3 ay önce provizyon verdiği tanıya dün provizyon vermedi. Mağduriyetimizin ivedi giderilmesini istiyorum. Aksi durumda tüm yasal haklarımı adli kurumlar da arayacağımı bildirmek isterim.

21 Mart 2024 11:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sn. Emre Y. Hep iyi olmamıza katkı sağlayacağına inandığımız görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz Şirketimize ulaşmış olup hassasiyetle incelenmesi için kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz sonucunda iletmiş olduğunuz iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Şirketimizle ilgili paylaşmak istediğiniz şikayet, öneri ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi / Şikayet Yönetimi

21 Mart 2024 13:44

Sn.Emre Y. İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

Emrecan
21 Mart 2024 14:37

Kesinlikle cevabi kabul etmiyorum, daha önceki tanılarla su an ki tanı aynı olmasına rağmen hepiyi sigorta buna kronik dedi. Hakkımı farklı yollarla kesinlikle arayacağım

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında Haksız Muafiyet

26 Ocak 2025 14:022.973

Hep iyi sigortada yaptırdığım tamamlayıcı sağlık sigortasında, 1. senede düşme sonucu hastaneye acile gidip dizimde herh...

Geçmiş Muayene Evrakları Nedeniyle Provizyon Alamama Sorunu

10 Ağustos 2025 00:171.112

"İlk basta provizyon vermeyip mağdur etselerde daha sonra hatalarından vazgeçip provizyon verdikleri için teşekkürler"

Sürekli Evrak Talebi Nedeniyle Fizik Tedavi Sürecim İptal Oldu

16 Temmuz 2025 19:541.342

Hep iyi özel sağlık sigortasından şikayetçiyim. Yaklaşık 3 yıldır tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorum. İlk defa bi...

Poliçemde Olmayan Muafiyetler Ve Açıklanamayan Farklılıklar Mağduriyet Yaratıyor

27 Ekim 2025 10:301.204

Hepiyi Sigorta tamamlayıcı sağlık sigortamın süresi bitmek üzere olduğu için Cuma günü poliçe yenileme başvurusu yaptım....

Tümünü Gör
Hepiyi Sigorta İle Yaşadığım Mağduriyet

Hepiyi Sigortaİle Yaşadığım Mağduriyet

İbrahim
Hepiyi Sigorta İptal Durumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigortaİptal Durumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigorta Arızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Hepiyi SigortaArızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Zeynel
Hepiyi Sigorta Sağlık Sigortası Mağduru!

Hepiyi SigortaSağlık Sigortası Mağduru!

Hepiyi Sigorta Hasar Ödemesi

Hepiyi SigortaHasar Ödemesi

Vedat
Hepiyi Sigorta Tutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Hepiyi SigortaTutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Öznur

Öne ÇıkanKonular