Blutv TV Açılmıyor

Sevil
HBO Max | BluTV15 Ekim 2024 16:383.291

Çözebildiniz mi acaba bende de açılmıyor

Hbo Max’te Standart paket abonesiyim ve uzun zamandır tüm cihazlarda (Akıllı TV, mobil uygulamalar ve web sitesi dahil) ...çözünürlük kalitesinin çok kötü olması sorununu yaşıyorum. Bu problem sürekli devam ediyor ve farklı cihazlarda da aynı şekilde karşılaşıyorum. Yaşadığım bu sorunla ilgili olarak

İletişim bölümünüzü bulamadığım için buradan yazıyorum. Game of Thrones un çoğu bölümlerinde özet kısmında Türkçe altyaz...ı yok, daha önce defalarca bildirimde bulundum ama düzeltilmedi. Blu TV hbo max olunca daha iyi olur. Dedik ama artık ne site tam çalışıyor ne de iletişim bölümünüzü bulabiliyoruz.
Merhaba benzer sorunu bende yaşadım ve Blutv ile iletişime geçerek çözdüm. Uygulamayı ana ekran üzerinden silince sorun çözülmüyor! Onun yerine, Home tuşuna basın, solda Apps e gelip tıklayın, yukarıda ayarlar var onu tıklayın, sonra açılan pencereden Blutv yi tıklayıp silin. Sonra buradan çıkın, kumandanızın kapatma tuşuna basılı tutun. Yeniden Samsung yazısı belirdiğinde kapatma tuşuna basmayı bırakın böylece TV nizi resetlemiş olacaksınız. Apps ten Blutv yi yeniden yükleyin. Ben bu şekilde sorunu çözdüm umarım sizde çözebilirsiniz.