Haydigiy.com Haydigiy Beden Hesaplayıcı Uyumsuz Beden Önermesi Ve Değişim Sorunu

12 Haziran 2024 19:1620.361
Aysel'in Teşekkür Mesajı
Çok hızlı bir şekilde çözüm sağlayıp, müşteri memnuniyetini ön planda tutan melek hanıma çok teşekkür ederim

Haydigiy sitesinden HG3164316 numaralı ilk kez bir elbise siparişi verdim. Siteye ait olan 'bedenimi hesapla' kısmından boy ve kilomu, 155 cm boy ve 67 kg olarak girerek siteden önerilen 42 bedeni sipariş verdim. Kargo gelince denediğimde maalesef elbise inanılmaz büyük oldu, çuvala girmiş gibi hissettim. Ama elbiseyi beğenerek almıştım ve gerçekten çok güzeldi. Hemen yardımcı olmaları için sitenin WhatsApp hattına bağlandım ama yardımcı olmadılar. İade edin dediler. Yani tekrar sipariş verdiğimde sonuçta iki kez kargo ücreti ödemiş olacağım boşuna. Bu duruma çok üzüldüm. Müşteri memnuniyeti kapsamında ürünün bir küçük beden ile değişimini talep ve rica ediyorum.

13 Haziran 2024 09:01 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgili Aysel E., İletmiş olduğunuz bildirim Firmamız tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ki kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. • Sosyal Medya’da hizmet veren İnstagram ve Facebook sayfamızda yer alan mesaj bölümü Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Haydigiy.com

Aysel
13 Haziran 2024 10:36

Yanıltıcı Beden Ölçüleri Ve Ekstra Kargo Ücreti

7 Aralık 2024 10:3917.975

İlk defa Haydigiy sitesinden alışveriş yaptım. Yorumları dikkate alarak 38 ...

18 Mart 2024 15:0611.726

"Teşekkürler"

27 Ocak 2025 02:3112.187

"İletişime geçen kişi ilgiliydi hızlı bir şekilde iade işlemlerini başlattı teşekkürler."

Siparişim Kargoya Verilmedi, Ciddiyetsiz Yanıtlarla Mağdur Edildim

16 Ekim 2025 17:292.703

"Tarafıma kısa sürede ulaştılar ve konu çözüme kavuştu, epey ilgililerdi ve çok naziklerdi. Teşekkür ederim."

Haydigiy.com İade Kabul Ediyoruz Deyip Etmediler!

17 Temmuz 2024 16:5614.418

"Şikayetim çözüldü teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Haydigiy 3 Kez Aynı Yırtık Yeleği 1 Ay İçinde Bana Gönderdiniz Yeni Siparişe Rağmen!

Haydigiy 3 KezAynı Yırtık Yeleği 1 Ay İçinde Bana Gönderdiniz Yeni Siparişe Rağmen!

Nooshin
Haydigiy Ürün Lekeli Gönderilmiş