Zeynep
25 Temmuz 2023 01:04

Bursa Osmangazi Akpınar mahallesinde ikamet etmekteyim. Danone Hayat İçecek uygulaması üzerinden ilk abonelik yapıldığında ilk 5 su siparişinde %30 indirim hakkı kazanacak diye Danone Hayat İçecek ya abone oldum, fakat ancak 2 kere alabildim. 22.07.2023 tarihinde Danone Hayat İçecek uygulaması üzerinden kredi kartı ile sipariş tekrarlamak istedim. Fakat ödeme aşamasında ödeme sayfasına git butonuna basmama rağmen herhangi bir ödeme alanına yönlendirilemiyorum. Bunun üzerine kapıda ödeme seçtiğimde de kapıda sistemdeki 43 TL istiyorlar. Uygulama üzerinden hakkım olan indirimi istediğimde de kapıda bu şekilde deyip benden 43 TL vermemi istediler ve susuz kaldım ve almadım. Müşteri hizmetleriniz ile görüşeceğim dediğimde de bir şey değişmez yine biz getireceğiz dediler ve gönderdim. Müşteri hizmetlerine de bir türlü iletişime geçemiyorum. Çünkü "sırada bekleyen 40. Kişisinin lütfen bekleyiniz "diyor. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. 13 TL bir şey değil ama neden insanlara böyle bir kampanya olduğunu iki siparişten sonra indirimsiz olarak hizmet sunuyorlar.

25 Temmuz 2023 07:44 (Şikayetten 6 saat sonra)

Salih sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2023 14:41
Özer sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 13:11

01 Eylül 2023 19:39

22 Temmuz 2023 14:51
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
05 Ağustos 2023 11:42